Таро карта за 22 юли

Не бързайте нито с решения, нито с действия

22.07.2024г. / 05 30ч.
Аз жената
Таро карта на деня. Снимка: istock

Таро карта на деня. Снимка: istock

Карта на деня – Магьосникът носи увереност – всичко, от което се нуждаете, за да проявите идея или мечта, е на една ръка разстояние. Тази карта олицетворява способността на човек да бъде господар на собствената си вселена, като прилага инструменти, знания и умения, за да постигне положителни резултати. Призовани сте да предприемете действия и наистина всичко е възможно, стига да поемете инициатива.

Съвет за деня – Обесеният. Обесеният ни призовава към почивка, към отдръпване и отлагане. Не бързайте нито с решения, нито с действия. Помислете, сменете гледната точка, изчакайте. Като съвет към Магьосника, защото това са две противоположни по значение карти, Обесеният идва, за да ни напомни, че мисълта и въображението предшестват материализацията. Първо трябва да решите какво искате и чак след това да го изпълните.

Свързани статии

В работата: Имате всичко необходимо, за да свършите добре работата си. Но помислете дали не е по-добре да обмислите още един път всички подробности, преди да действате.

За влюбените и семейните: Ако искате да промените нещо във връзката си, помнете че имаме власт да променяме само и единствено себе си. Когато променим вътрешното си състояние, всичко отвън също се променя!

Коментирай