Ето как поддържа форма актрисата Искра Донова след раждането (+Видео)

Тя роди в началото на тази година

23.07.2024г. / 15 28ч.
Михаела Лазарова
Ето как поддържа форма актрисата Искра Донова след раждането. Снимка: instagram профил на актрисата.

Ето как поддържа форма актрисата Искра Донова след раждането. Снимка: instagram профил на актрисата.

Талантливата актриса Искра Донова роди своя син Йоан в началото на февруари тази година, след дългогодишни опити да зачене (както тя самата сподели преди щастливото събитие). На 41 в прекрасна форма с всеки изминал ден, актрисата често споделя кратки видеа или снимки от специалните моменти с нейното бебе.

В последното видео (виж тук) показва как полага усилия, за да подобри формата си, чрез физическа активност, разбира се в компанията на малкия Йоан. Ето какво сподели в социалните мрежи:

„Много често покрай бременността чувах въпроса: „ Колко качи?“... сега „Колко свали?“ ... Добих едно странно усещане, че не мога да си позволя да не съм във форма бързо след раждането... толкова много нови мамита показаха в профилите си изваяните си тела скоро след като са родили къде с филтър, къде без.

Явно създавам усещане у хората, че редовно тренирам и спазвам режими. За мен спортът и изобщо движението винаги са били начин на живот.“

Актрисата споделя и за промените, които забелязва в тялото си след раждането и които са съвсем естествени, но се намира за много по-привлекателна.

„Да, старая се да изглеждам добре, но много по-важно е да се чувствам добре." - споделя актрисата в  профила си в instagram.

 

 

Коментирай