Седмична таро прогноза за 29 юли - 4 август

Очакват ни успехи

31.07.2024г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 29 юли - 4 август.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 29 юли - 4 август.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Шестица жезли и Слънцето. 

Първата карта е Шестица жезли. Тази таро карта се появява в таро гадание, която сме достигнали важен крайъгълен камък или сме постигнали значима цел, уверени и успешни сме. Впрегнали сме всичките си силни страни и таланти, за да постигнем желания резултат. 

Таро карта Шестица жезли подсказва, че не само сме постигнали целите си, но и получаваме признание за постиженията си, под формата на поздравления, награди. Сега трябва да се гордеем със себе си, да вярваме, че можем да постигнем още от своите цели и мечти. 

Свързани статии

Не бива да позволяваме на страховете ни да ни пречат. Заслужаваме признание, затова и трябва да държим главата си високо вдигната. Но тази таро карта ни казва, че въпреки напредъка, все още не сме достигнали финалната линия и имаме още много път за извървяване. 

Втората таро карта е Слънцето. Прекрасна таро карта! Слънцето представлява успех, сияние и изобилие. То ни дава сила и ни казва, че независимо къде отиваме или какво правим, енергията ни ще буди възхищение в другите. 

Свързани статии

Енергията на таро карта Слънцето ще ни преведе през трудните времена, помагайки ни да успеем. Сега сме в позиция да покажем своите качества, да споделим успехите си. 

За онези от вас, които преминават през трудна ситуация, Слънцето носи посланието, което сте чакали - нещата ще се подобрят. Слънцето също е енергийна карта. Може да очаквате да изпитате повече физическа сила, да сте по-позитивни, ентусиазирани, да се чувствате прекрасно. 
 

Коментирай