Седмична нумерологична прогноза за 29 юли - 4 август

Ето какво показват числата

29.07.2024г. / 09 28ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 29 юли - 4 август. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 29 юли - 4 август. Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец

За вас седмицата ще бъде период на фокус върху стабилността, отговорността и създаването на хармонична среда. Ако планирате обновяване на дома или ремонтни дейности, то те ще се увенчаят с успех. В работата бъдете стриктни. Усилията ви ще бъде забелязани, грешките ако има такива – също. Свободното си време прекарвайте в компанията на позитивни личности и се пазете от клюките. 

Свързани статии

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец

Новият период ви носи смесица от приключения, но и отговорности. Забавления няма да ви липсват, но също така и възможности, за които чакате от дълго време. Те може да са свързани с работа, закупуване на нещо определено, пътуване или дори нова любов. Прегърнете възможностите за нови изживявания, работа, преоткрийте себе си, ако това са желанията ви. 

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Според нумерологичната прогноза ви очаква прекрасен период по отношение на любовта, работата, личните ви стремежи. От вас зависи да се възползвате от тази хубава енергия и да я подхраните, за да направите средата около вас по-хармонична. Ако сте имали конфликтни ситуации с някого, то ще може да изгладите тези недоразумения. Грижата за себе си и другите, също ще подхранва във вас положителните емоции. 

Коментирай