Таро карта за 29 юли

Ето какво ни съветвват таро картите

29.07.2024г. / 06 05ч.
Михаела Лазарова
Таро карта за 29 юли. Снимка: istock

Таро карта за 29 юли. Снимка: istock

Свързани статии

Таро карта на деня – Седмица жезли – Тази карта обикновено показва кражба, предателство, измама. Също така е възможно да се опитвате да се измъкнете от дадена ситуация, надявайки се да останете незабелязани. 

Като алтернатива, таро картата показва, че може да станете жертва на нечие предателство. Вероятно някой не е откровен с вас и може да не сте наясно с неговите лъжи и измами. Може и да се доверите на някого, който след това се оказва, че следва само своите интереси и не се вълнува от вас. Бъдете внимателни и се вслушвайте в интуицията си.

Свързани статии

Съвет на деня – Обърната таро карта Тройка жезли - Тя предполага, че растежът и разширяването са достъпни за вас, но вие избирате да играете на сигурно и да останете в зоната си на комфорт. Това обаче ви затваря за нови възможности и ограничавате потенциала си. Какво ви спира? Време е да разперите криле и да полетите.

Обърната позиция на таро картата показва, че по пътя ви може да има забавяния, разочарование, но е важно да не позволявате на негативните емоции да ви влияят, защото това е само период.

Свързани статии

Коментирай