Новолуние в Лъв на 4 август – разкриваме талантите си

Романтиката също ще напомни за себе си

04.08.2024г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Новолуние в Лъв на 4 август - разкриваме талантите си.Снимка: istock

Новолуние в Лъв на 4 август - разкриваме талантите си.Снимка: istock

На 4 август ни очаква новолуние в знака на зодия Лъв. Новолунията са смятани за периоди на пречистване. Време е да направим преглед на заобикалящата ни среда. Всеки представител на зодиака усеща влиянието на Луната. Когато Луната се движи през Лъв, независимо от това как се чувствате обикновено, ще бъдете по-склонни да покажете своята любов и признателност към другите хора.

Свързани статии

Желанието за романтика и страст също се повишава. 

Лъвът е известен с това, че жадува за внимание и обожание, а Луната в Лъв може да ви накара да се почувствате по-несигурни от обикновено, което може да доведе до драматични ситуации, ако вашите нужди не бъдат удовлетворени.

На 4 август новолунието и Слънцето са в знака на зодия Лъв. Това е много специално време, защото новолунията са свързани с нов растеж и началото на нови цикли. Новолунието в Лъв ни помага да изразим себе си, но не само в любовта и взаимоотношенията, но и да покажем своите таланти и способности.

Мечтаем смело, от сърце. Сега можем да помислим дали наистина в живота ни има емоции и събития, които ни карат да се чувстваме най-пълноценни и щастливи.

Свързани статии

Новолунието през август започва нов лунен цикъл, предлагайки ни възможността да „посеем нови семена“ и да приветстваме новото начало. Новолунието привлича енергия към нас, така че това е силен енергиен момент да помислим какво искаме да запазим близо до себе си. Сега ни се дава възможността да се върнем под светлината на прожекторите. Луните в Лъв са драматични, експресивни и креативни, внасяйки енергия в живота ни. Не е момент да се крием, а да покажем колко интересни личности сме.

Свързани статии

Време да изкажем своите намерения на Вселената, но те да са изградени само от добрина, любов и да няма страхове. Знаем, че Лъвът винаги се движи с гордо вдигната глава. Той ни учи, че смелостта идва, когато се изправим пред уязвимите си места и обичаме себе си чрез тях. Напомня ни, че смелостта и увереността се формират, когато се ангажираме с нещо, дори когато се страхуваме. Смелостта не означава, че не се страхуваш. Това означава, че продължаваш въпреки страха.

По време на това новолуние Уран също ни подтиква да поемаме обмислени рискове и да се освободим от старите начини на съществуване. Атмосферата на това лунно събитие също може да предизвика внезапна или драстична промяна в нагласите, свързана с нашите лични цели, взаимоотношения или начина, по който избираме да изразим себе си.

Коментирай