Седмична таро прогноза за 5 – 11 август

Очакват ни промени

03.08.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 5 - 11 август.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 5 - 11 август.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Колело на съдбата и Осмица пентакли. 

Първата карта в таро гаданието е Колелото на съдбата. Тази карта се появява в таро четене, за да ни напомни, че в живота нещата се менят, въртят се точно като колело. Дори и да се намирате в ситуация на задънена улица, късметът ще се върне при вас.

Свързани статии

Ако пък нещата ви вървят добре, също така бъдете внимателни. Оценявайте всичко хубаво, което ви се случва, не рискувайте излишно, за да няма загуби. Колелото на съдбата е известно още като колелото на кармата. Каквото давате към другите, това се връща към вас.

Таро картата ви напомня и да бъдете оптимисти, да вярвате, че Вселената ще се погрижи за вашата ситуация по най-добрия възможен начин. Животът ви е напът да се обърне в по-положителна посока, ако желанието ви е да постигнете повече баланс, щастие, да имате възможности за развитие.

Свързани статии

Втората таро карта е Осмица пентакли. 

В таро четене картата показва, че работите усилено, за да подобрите уменията си и да станете майстор в това, което правите. Някои от вас може наскоро да са започнали нова работа, обучителни курсове. Отдайте се на процеса, а усилията ще ви направят по-добри.

Свързани статии

Осмица пентакли може да показва и че работите върху по-фините детайли на различните аспекти от живота си, в опит да подобрявате непрекъснато положението си, особено ако не сте доволни от сегашната си ситуация.

Свързани статии

Картата ви насърчава да продължите да правите това, което правите, тъй като това ще доведе до успех. Може да се изисква много отдаденост, концентрация и търпение, но определено ще успеете да реализирате целите си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )