Неограничен мобилен интернет на максимална скорост с нова лятна оферта от А1

01.08.2024г. / 12 40ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: А1.

Снимка: А1.

От началото на август мобилните планове на А1 са с още по-изгодни условия. Потребителите могат да се възползват от неограничен интернет на максимална скорост за първите 12 или 24 месеца при сключване на нов 2-годишен договор и цени, започващи от 29,99 лв. на месец.

Така клиентите на А1 ще разполагат с предимството да използват най-бързата мобилна мрежа в България с най-висок SpeedScore сред трите телекома в страната според Ookla® – световен лидер в мониторинга и анализа на свързаността. Ookla® е сравнила усредненото представяне на трите мобилни мрежи от над 600 000 теста, направени от клиенти в периода януари-юни 2024 година. Мобилната мрежа на A1 се класира на първо място по мрежови параметри.

Това предложение от А1 не само удовлетворява нуждите на съвременните потребители, но и създава нови възможности за работа, развлечения и комуникация. Високата скорост и стабилността на интернет връзката позволяват на клиентите на телекома да сърфират свободно, без да се тревожат за лимити или забавяния. Те могат да гледат своите любими филми и сериали в HD или 4K резолюция, да се наслаждават на подкасти с отлично качество, както и на всички предимства на стрийминг платформите без прекъсвания.

Спрямо избрания абонаментен план клиентите на А1 имат възможност да активират и определен брой допълнителни дигитални услуги по избор – Netflix, MAX, Xplore TV GO, стрийминг на аудиокниги със Storytel, каналите на MAX Sport и Diema Xtra, за да се насладят на любимите си спортни първенства и състезания, образователните платформи „е-просвета“ и BELL.bg и абонамент за бизнес издания като „Капитал“ и „Мениджър“.

Освен неограничен интернет на максимална скорост, А1 дава възможност на потребителите да се възползват и от още по-добра цена на мобилния си план, като го комбинират с план за телевизия или интернет.

Повече за кампанията можете да разберете на A1.bg или в магазините на телекома.

А ето още няколко ползи, които неограниченият интернет на максимална скорост от А1 ви носи:

Оптимални условия за работа и учене от разстояние

Потребителите, които работят или учат от вкъщи, също могат да се възползват значително от предложението на А1. Високата скорост и надеждната връзка правят видеоконферентните разговори по-стабилни и с по-високо качество, което улеснява комуникацията с колеги и преподаватели. Това позволява по-ефективно изпълнение на задачите, независимо дали става въпрос за проекти, изследвания, или работа с облачни платформи и приложения.

Подобрено управление на умните домове

С увеличаващия се брой умни устройства в домовете, неограниченият интернет на максимална скорост от А1 осигурява стабилна връзка за всички свързани устройства като умни телевизори, гласови асистенти и системи за домашна сигурност. Това позволява на потребителите да управляват умните си домове по-добре и без прекъсвания, като същевременно се наслаждават на всички предимства на съвременните технологии.

Гейминг без ограничения

Геймърите могат да се възползват от високоскоростния интернет, който А1 предоставя, за да играят онлайн игри без забавяния и прекъсвания. Независимо дали става въпрос за мултиплейър игри, или изтегляне на нови заглавия и актуализации, гейминг феновете могат да разчитат на стабилна връзка, която подобрява тяхното игрово изживяване, благодарение на ниската латентност и неограничената скорост.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
viovioi ( преди 1 месец )
30 лв за първите 12 месеца, следващите 12 месеца 35 лева. Уточнявайте. Без скрити условия
отговор Сигнализирай за неуместен коментар