Седмична нумерологична прогноза за 5 – 11 август

Динамичен период

05.08.2024г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогноза за 5 – 11 август. Снимка: istock

Нумерологична прогноза за 5 – 11 август. Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец 

През новата седмица дайте приоритет на качеството пред количеството в работата. Потърсете уединение, за да задълбочите емоционалните връзки в личния си живот. Добрата комуникация е от решаващо значение. Периодът е подходящ за ваканция, стартиране на обучение, поставяне на нови цели, към които да пристъпите, след като Меркурий вече не е ретрограден. Здравословните навици ще ви помагат да сте във форма и да сте енергични.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Може да очаквате материален успех, интересни предложение за кариерен растеж. Бъдете разумни с парите. Споделяйте идеите, желанията и успехите си, само с онези, за които знаете, че имат добри намерения към вас. Пазете личния си живот от вмешателство, дори приятелско.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец  

През новата седмица се отдавайте на занимания и взаимоотношения, които ви носят положителни емоции. Пазете се от спорове и избягвайте да общувате с хора, които знаете, че са завистливи спрямо вас. В работен план идеите ви ще бъдат признати и може да ви предложат повишение или да получите някакъв бонус.

Проверявайте добре всяка оферта, която достига до вас, особено ако имате намерение да пътувате. Не бързайте и с покупките, ако не се налага.

Коментирай
Здраве и красота