Джош Хартнет е звездата в новия трилър на Шаямалан „Капанът“

Филмът ни отвежда в света на безмилостен сериен убиец

02.08.2024г. / 16 27ч.
Аз жената
Джош Хартнет. Източник на снимката: Александра груп.

Джош Хартнет. Източник на снимката: Александра груп.

Майсторът на трилъра M. Найт Шаямалан се завръща с дългоочакваната премиера на „Капанът“. Новият филм на режисьора е вече в кината и ви очаква. В главната роля влиза актьорът Джош Хартнет, който изигра Ърнест Лорънс в „Опенхаймер“, а с брилянтното си участие в „Капанът“ несъмнено вдигна летвата още по-високо. Към актьорския състав се присъединяват и Ариел Донахю, Салека Шаямалан, Хейли Милс и Алисън Пил.

Филмът ни отвежда в света на безмилостен сериен убиец и зловещите му престъпления. Дълго време полицията го издирва безуспешно, но концертът на популярна поп певица изглежда като идеалната примамка. „Капанът“ е вдъхновен от турнето на Тейлър Суифт, което разби всички рекорди, а в ролята на певицата влиза дъщерята на M. Найт Шаямалан – Салека Шаямалан, която създава и по-голямата част от музиката за филма.

Ще успее ли полицията да залови убиеца или острият му ум отново ще помогне, за да се измъкне? Шаямалан е популярен сред почитателите на трилъра с изненадващите обрати във филмите си и с неочаквания развой на събитията. Изпълнен с напрежение, всяка сцена на „Капанът“ държи зрителя в очакване.

Надникнете в психологията на убиеца и станете част от разтърсващия свят на M. Найт Шаямалан.

Коментирай