Тест: Кой ви завижда?

Един забавен тест

06.08.2024г. / 17 12ч.
Михаела Лазарова
Тест: Кой ви завижда?.Снимка: istock

Тест: Кой ви завижда?.Снимка: istock

Той/тя завижда ли ми? Колко често си задавате този въпрос за хората, с които общувате?  Завистта може да бъде умело прикрита, но можем и лесно да я разпознаем под ласкателството, наличието на неразбирателство в някои отношения, проблеми в работата и т. н.

Кой ви завижда? Изберете си една картина от нашия забавен тест и вижте какво ще ви покаже. 

1. Семейна приятелка или приятелка на вашия партньор

Всяка близка жена от общата ви компания. Най-вероятно във вашия случай са замесени любовни неща. А жените по правило ги усещат. Така че, ако имате неясно усещане за определена жена и нейното отрицателно въздействие, доверете се на интуицията си.

Свързани статии

2. Най-добър приятел/приятелка

Погледнете по-отблизо най-близкия ви човек сред приятелите ви. Дали тя/той не ви прави фалшиви комплименти? Може ли във всяка една ситуация да разчитате на подкрепата ѝ/му?
Радва ли се наистина за хубавите неща в живота ви? Отговорете си на тези въпроси и анализирайте вашето приятелство.

3. Приятелка/приятел от детството ви

Тези приятелства са ни най-милите, но това не означава, че са искрени и няма завист към нас. Може би някога сте били много близки, но в един момент нещо се е „пречупило“. Вие се развивате много по-успешно в живота си, докато тя/той копнее за това, което имате вие. Следователно всеки ваш успех е неприятно напомняне, че сте успели да постигнете нещо, а тя/той, за съжаление, живее в миналото. Завистта винаги ще си проличи в такива взаимоотношения.

Свързани статии

4. Колега

Вашият завистник е вашият колега или колежка. Той или тя може да е много мил и любезен с вас, но дори не подозирате какво се говори и как се действа спрямо вас зад гърба ви. Най-вероятно това е човекът, за когото дори не подозирате. Погледнете по-отблизо, за да предотвратите потенциален капан навреме.

5. Близък роднина

Да, за жалост роднините ни, дори близките ни биха могли да проявяват злоба и завист към нас. Не забравяйте за личните граници и благосъстоянието си. Не позволявайте на негативизма на тези хора да превзема живота ви.  Бъдете предпазливи и не споделяйте подробности за личния си живот.

Снимки: istock

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )