Седмична таро прогноза за 12 – 18 август

Следваме своите цели

12.08.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 12 - 18 август.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 12 - 18 август.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Седмица чаши и Крал на жезлите.

Първата карта е Седмица чаши. Това е таро карта, показваща нови възможности, избори и понякога илюзия. Когато тя се появява в таро четене, това е показател, че пред вас имате много опции и възможности, от които можете да избирате. Въпреки това трябва да сте внимателни! Склонни сте към илюзии и нереалистични идеали. Бъдете предпазливи към обещания за получаване на повече пари, повече слава или власт. Имайте си едно наум, ако нещо ви изглежда прекалено хубаво.

Свързани статии

В някои случаи таро карта Седмица чаши може да е знак за проектиране в бъдещето за това, което бихте искали да създадете, вместо да предприемате действия в настоящето, за да го осъществите. Ако имате много идеи, фокусирайте усилията си върху една и бъдете дейни в осъществяването ѝ.

Втората таро карта е Крал на жезлите. Кралят на жезлите представлява чистата огнена енергия в нейната мъжка форма. За разлика от другите карти на жезлите, Кралят не се интересува толкова от създаването и творчеството, нито от това да измисля идеи и да ги прилага сам. Вместо това той е по-склонен да вземе идея и след това да привлече други, които да му помогнат да я реализира.

Свързани статии

Свързани статии

За вас това може да е показател, че ще бъдете лидер, ще насочвате хората към осъществяването на идеите ви. Визията ви е ясна за това къде искате да отидете и сега проявявате тази визия с подкрепата на хората около вас.

Свързани статии

Кралят на жезлите ви напомня да водите живота си с дългосрочен поглед. Имате прекрасна представа за това какво наистина е възможно и няма да се спрете пред нищо, за да го изпълните. Може да постигнете много, именно защото сте наясно с бъдещата си посока и как ще стигнете дотам. Определено няма да си губите времето за дейности или взаимоотношения, които смятате, че няма да доведат доникъде. Не се оставяте просто по течението, а сте дейни.

Появата на тази таро карта е показател и за това, че пред вас се открива възможност и сега имате силата да поемете предизвикателството.

Коментирай