Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август

Ето какво показват числата

13.08.2024г. / 16 43ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната нумерологична прогноза за 12 – 18 август.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

Възможно е новата седмица да ви донесе някои тревоги, които да са свързани с действия на вашите деца или любим човек. Ще бъде важно да възстановите емоционалния си баланс с медитация, йога, почивка, спорт. През тази седмица ще търсите съветите на мъдър човек. Така ще намерите комфорт и спокойствие. Финансите ви ще се подобряват.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

В работен план е възможно да получите повишение, интересно предложение за нова работа, бонус. Някои незначителни различия в мненията с половинката ви може да доведат до напрежение. Избягвайте конфликтите, тъй като Меркурий е ретрограден, а това влияе на комуникацията ни с другите. Пътуванията за почивка ще ви се отразят положително. Бъдете внимателни как харчите.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

Сътрудничеството с вашите бизнес партньори ще ви донесе взаимни ползи. Старо приятелство може да бъде възобновено. За някои от вас на хоризонта се задава зараждаща се романтика. Новият период ще бъде сравнително спокоен за вас, с положителни емоции. Помислете за идеи, които ви се иска да сбъднете, но не ги стартирайте все още.

Коментирай