Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август

Ето какво показват числата

13.08.2024г. / 16 43ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Тази седмица определено ще кипите от ентусиазъм и енергия. Отношенията ви с приятели и роднини ще бъдат хармонични и ще очаквате с нетърпение да прекарате приятни моменти с тях. Късметът ще ви следва във всичко, което правите. С парите внимавайте и не влизайте в рискови схеми. Хранете се здравословно, спортувайте. Това ще ви помага да сте в добра физическа и емоционална форма.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Седмицата ви носи хубави емоции. Бизнесът, ако имате такъв, ще процъфтява и ще има значително увеличение на приходите ви. Но това не бива да ви кара да харчите повече пари за удоволствия. В комуникацията с имейли, работата с файлове, бъдете внимателни, за да не допуснете грешка. Някои от вас може да се сгодят или да сключат брак.

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Ако има неразрешени проблеми, висящи проекти, то седмицата ще напомни за тях и затова, че трябва да бъдат завършени. Заниманията с творчество, хобита, обучения ще дадат положителен резултат.

В личен план, човек от близкия ви кръг, може да се окаже причина за конфликти в дома. Вашата дипломатичност и такт биха били от огромно значение за решаването на някои сложни проблеми. Влиятелна личност може да донесе нова посока в кариерата ви. Трябва да сте особено внимателни по време на пътуване.

Коментирай
Здраве и красота