Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август

Ето какво показват числата

13.08.2024г. / 16 43ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 12 – 18 август.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Новата седмица ще бъде благоприятен период за вас и може да очаквате добри перспективи за кариера, но само ако сте активни. Пътуване, предприето през следващите няколко дни, би било много полезно за изграждане на дълготрайни връзки. В работен план са възможни напрежения, затова се пазете от интриги и клюки. Отношенията с приятелите ще ви носят приятни мигове, но се въздържайте да споделяте твърде много за личния ви живот.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Избягвайте да вземате прибързани решения относно кариерата си, тъй като може да съжалявате на следващ етап. Също така избягвайте общуването с токсични хора.

В работен план, потърсете сътрудничество от колеги, за да ускорите текущата работа и бъдете тактични с всички на работното си място. Ще очаровате представителите на противоположния пол. Неочакван гост може да посети дома ви.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

Ако искате да постигнете печалби и успех ще трябва да сте търпеливи. Отделянето на време за семинари, обучения, всичко, което е в посока на себеразвитие ще ви се отплати. Разходите ви може да нараснат, но известна помощ от членове на семейството ви ще се окаже решаваща в тази ситуация. Не бъдете непостоянни в поведението си, особено с половинката си. Ще намерите решения на много от вашите проблеми, ако имате такива, разбира се.

Коментирай
Здраве и красота