Кои са лошите момичета на зодиака?

Скорпионът може да ви „дебне от засада“

09.08.2024г. / 12 00ч.
Мария Василева
Жената Скорпион е сред тях. Снимка: istock

Жената Скорпион е сред тях. Снимка: istock

Във всяка една жена се крие „лошо момиче“, но някои са истински професионалистки! Вижте дали вашата зодия попада в списъка на зодиите бунтарки.

Скорпион 

Жената Скорпион е най-доброто „лошо момиче“ на зодиака. Тя ще ви възбуди и ще всее страх в сърцето ви, при това едновременно! Отчасти знойна съблазнителка и фатална жена и отчасти ловец на глави и победител, тя ще бъде една от първите, които ще ви предложат да преследвате бившия си или пък да се разплатят с някой, който е казал нещо лошо за вас.

За нула време жената Скорпион ще накара своя враг и вашия враг да бягат, за да спасят живота си! Тези дами не приемат неуважението с лека ръка, което означава, че образно казано ще ви се нахвърлят, ако говорите с тях по неподходящ начин или се опитате да навредите на близките им. Обикновено носят и естетика на „лошо момиче“ – облечени в кожени якета, високи обувки, скъсани тениски и изобилие от татуировки.

Имайте предвид, че някои Скорпиони също могат да добавят привлекателна женственост към своите тоалети, които им придават измамно невинен вид. Независимо дали изглеждат повече като страхливо агне или лъвица, това е едно лошо момиче, с което не бихте искали да си имате работа.

Свързани статии

Стрелец 

Свободолюбивият Стрелец е лошото момиче, с което копнеете да се установите, защото то е толкова многостранно и уникално – но в крайна сметка просто трябва да бъдете щастливи, че можете да участвате с него в неговите приключения.

Стрелците са склонни да избягват обвързването. Те са едновременно интелектуалната, добре „сглобена“ жена, която искате да заведете у дома при родителите си, и жената, с която споделяте кипяща сексуална химия под чаршафите.

Огнена зодия, която обича лукса, импровизираните пътувания и удоволствието. Игриво флиртуващият Стрелец е готов да опита всичко веднъж, стига това да означава, че може да избяга от ежедневието на скучния светски живот.

Свързани статии

Овен 

Една от най-смелите огнени зодии, Овенът е най-доброто „лошо момиче“ и то обича да поема рискове! Жената Овен притежава необходимото количество опасност, за да ви държи в плен, и достатъчно непредсказуемост, за да ви държи на линия.

Свирепият Овен не е от тези, които позволяват на насилника да се измъкне, като се отнася нелюбезно към нея, така че често са също толкова плашещи, колкото и Скорпионът. Но докато жената Скорпион ще лежи в засада, докато съставя перфектен план за победа над враговете си, Овенът е по-вероятно да тръгне срещу тях с пълна сила.

Свързани статии

Козирог 

Козирогът е „планировчикът“ и определящият целите на екипа на лошите момичета и мозъкът зад операцията. Макар и дамите от тази зодия да изглеждат педантични и перфекционисти отвън, старателният вид е само за показ.

Те са лоши момичета докрай, независимо дали се изкачват по корпоративната стълбица чрез стратегически ходове или изкушават любовник по съблазнителни начини, които само те могат. Козирогът знае как да притежава тъмната си страна толкова, колкото и светлината, и като интегрира и двете, той винаги получава точно това, което иска.

Свързани статии

Коментирай