Пълнолуние във Водолей на 19 август – късметът е с нас

Сменяме енергията с положителна

19.08.2024г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Пълнолуние във Водолей на 19 август – късметът е с нас.Снимка: istock

Пълнолуние във Водолей на 19 август – късметът е с нас.Снимка: istock

На 19 август ни очаква пълнолуние в знака на зодия Водолей. Около това лунно събитие може да има енергия на напрежение, безпокойство. Може да ни се струва, че нещата се променят или може би някаква изненадваща, неочаквана информация излиза наяве, с която не сме сигурни какво да правим. Въпреки че е възможно известно объркване около това пълнолуние, има я и енергията на пробуждането. Когато нещата се променят, можем да започнем да разглеждаме нови възможности.

Свързани статии

Пълнолунието във Водолей осветява колективните цели и социалните мрежи, като същевременно ни насърчава да балансираме личните си амбиции и социалния принос. Междувременно, когато Юпитер е в квадрат с ретроградния Сатурн, напрежението ще възникне между желанието за растеж и експанзия и нуждата от дисциплина и структура.

Юпитер също ще предизвика Венера, което прави още по-трудно да бъдем оптимисти на фона на ограничения. Не бива да забравяме, че това е само временно.

Това пълнолуние във Водолей ни напомня, че точно както всяка планета има свое собствено влияние, всеки от нас влияе върху нашите общности. Помислете върху вашите знания и взаимодействия с хората около вас.

Свързани статии

Пълнолунията са едно прекрасно време всеки месец, през което бихме могли да проявим мечтите си и да реализираме желанията си. Пълнолунието във Водолей е експанзивно и ни носи късмет. Тези астрологични аспекти ще ни подтикнат да поемаме повече рискове, когато става въпрос за партньорства и приятелства. Ще споделяме емоции, мнения. Също така бихме могли да възстановим отношения, които са били важни за нас.

Това пълнолуние е и за освобождението и пътя напред. Запитайте се какви модели се появяват отново и отново и вижте какво сте научили от тях досега. Запитайте се дали потискате истинската си природа по някакъв начин.

Свързани статии

Също така идентифицирайте неща в живота си, които искате да промените, но се съпротивлявате, защото се страхувате от отхвърляне. Промени за растеж и развитие, такива търсете.

Време е да се разделите с онази енергия, която ви пречи да вървите напред и да бъдете щастливи.

Коментирай