Слънцето преминава в Дева на 22 август – грижим се за комфорта си

Ето какво ни носи сезонът на Девата

21.08.2024г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Слънцето преминава в Дева на 22 август – грижим се за комфорта си.Снимка: istock

Слънцето преминава в Дева на 22 август – грижим се за комфорта си.Снимка: istock

На 22 август Слънцето преминава в знака на зодия Дева. Сезонът на Девата ще ни донесе много повече внимание и признание за автентичността ни. Така ще се задържи до 22 септември. Що се отнася до взаимоотношенията, време е да се съсредоточим върху нуждите си и да поставим себе си на първо място. Ретроградният Меркурий в Лъв завършва на 28 август, което означава че няколко дни след тази дата ще започнем да се чувстваме малко по-малко претоварени в ежедневието си. Ще имаме възможността и да намерим баланса между работата и личния живот.

Свързани статии

Когато се намираме в сезона на зодия Дева, ставаме по-методични и започваме да обръщаме голямо внимание на детайлите, което е ключовият урок на Слънцето в Дева. Този фокус може да ни помогне да избегнем напразни усилия. Въпреки това трябва да внимаваме да не попадаме в капана на перфекционизма.

Заменяме игривите дни на буйния Лъв, за да можем да приемем живота малко по-сериозно. Въпреки че все още ще чувстваме безгрижните летни вибрации, Слънцето в Дева ни показва как да се съсредоточим повече върху работата си, здравето си и как да бъдем полезни на другите.

Преминаването на Слънцето в знака Дева, дава на всички ни възможности в усъвършенстването на уменията ни, организирането или извършването на всякакви дейности, които изискват от нас по-голямо съсредоточаване.

Свързани статии

Работата извършена от нас ще има по-високо качество. Този транзит обаче е подходящ и за грижа за духа и тялото. Можем да се отдадем на пътувания, масажи, релакс терапии, малки удоволствия. Времето прекарано сред природата и в спокойна обстановка, ще ни зареди положително.

Свързани статии

Важно е да оставим покупките за след 28 август, когато преминава и ретроградното движение на Меркурий.  Слънце в Дева е организиран и практичен период, в който да се върнем към бизнеса след няколко безгрижни месеца. Ще осъзнаем колко много сме постигнали.

За Девата е известно, че е силно аналитична, рационална, прагматична и може да страда от прекалено мислене. Обича да изпипва всичко, но може да бъде критична към другите.

Намирайки се в сезона на този зодиакален знак, можем да подредим дома си, правейки го по-уютен. Да си осигурим повече комфорт, да научим нови полезни за нас неща, да експериментираме с новостите.

Тъй като Меркурий е управляваща планета не само на Близнаци, а и на Дева и тъй като на 22 август все още е ретрограден, не бива да забравяме, че комуникациите ни с другите може да са напрегнати. Важно е да избягваме споровете.

Свързани статии

Коментирай