Нели и Александър Сано са най-щастливите баба и дядо

Красивата Нели обожава своята първа внучка

12.08.2024г. / 15 27ч.
Аз жената
Първи нежни докосвания между внуче и баба Нели Сано. Снимка: Instagram

Първи нежни докосвания между внуче и баба Нели Сано. Снимка: Instagram

Макар и много млади, Нели и Александър Сано вече са баба и дядо! Антоанет Пепе и нейният любим Иво Карамански станаха родители на своето първо дете само преди броени дни и радостта в техния дом не стихва! Емоциите зареждат всички членове на фамилията с много позитивизъм и това си личи от многобройните постове, които публикуват както родителите, така и бабата и дядото на Беатрис. Това е красивото име на първата внучка на Нели Сано.

Щастливата баба написа под една от последните си снимки: „Беатрис, мое мъничко безценно съвършенство, завинаги в сърцето ми!!! Обожавам те!“. Под нейните публикации съпругът ѝ Александър Сано написа: „@iamnelysano ти си най-божествената баба, която се е раждала. Благодаря ти, на теб дължа началото на щастието ми. Обичам те. ❤️“

Гордият дядо Александър Сано също написа в профила си в Instagram, че няма търпение да се прибере у дома и да нагушка малката Беатрис. Телевизионният водещ в момента е във Филипините, където снима първия сезон на риалити предаването „Островът на стоте гривни“.

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай