Тест: Какво ви очаква до края на лятото?

Впуснете се в приключения 

23.08.2024г. / 13 25ч.
Мария Василева
Тест с изображения. Снимка: istock

Тест с изображения. Снимка: istock

Най-желаният сезон е към своя край, но не бързайте да мислите за това. Лятото все още има с какво да ви изненада. Изберете картинка с плаж и вижте какво ви очаква.

Плаж номер 1: Нова надежда

Може би мислите, че животът няма с какво да ви изненада. Но именно в това се състои неговото очарование – той е непредвидим. Вероятно не сте напълно готови да се върнете на работа, особено ако летният ви отпуск е бил наскоро. Но спокойно.

Нов колега, нова възможност за развитие или пък повишение на заплатата – този период ще ви даде щипката надежда, от която така отчаяно се нуждаете. Тази малка „сламка“ за която да се хванете ще ви измъкне от монотонното ежедневие и ще влее нови сили у вас.

Свързани статии

Плаж номер 2: Разтърсващо преживяване

Пригответе се за големи изненади до края на лятото. Човек, който сме смятали за изключително близък, може да се окаже всъщност ваш дългогодишен враг. Чудите се как съдбата може да бъде толкова жестока и защо досега сте били слепи за този човек? Съветваме ви да унивате и да не се предавате на тъгата.

Вместо това благодарете, че животът ви е поднесъл още един ценен урок. Съсредоточете се върху положителните страни на ситуацията и знайте, че най-доброто предстои.

Свързани статии

Плаж номер 3: Екстремен подарък

Ако празнувате през лятото, пригответе се за един наистина екстремен подарък – летене с безмоторен самолет, скок с бънджи или обиколка на планината с маунтин байк – вашите приятели ще ви изненадат. Но нека отрицанието не бъде първият ви отговор.

Успокойте се, поемете дълбоко дъх и бъдете готови да скочите в неизвестното. Ще откриете, че всъщност сте много по-смели отколкото си мислите и с изненада ще установите, че това изживяване дори ви харесва. Може би пък това ще бъде новото ви хоби?! Защо не!

Свързани статии

Плаж номер 4: Среща с бивш партньор

Колкото и време да минава, каквото и да ви се случва, сякаш има хора в живота ви, които винаги ще помните. Е, пригответе се това лято да срещнете ваш бивш партньор. Въпреки че може би ще се изчервите като ученичка, опитайте се да се държите на ниво. Но колкото и хладнокръвни да сте, може би пламъкът в очите ви ще говори друго.

Ако в момента нямате никого до себе си, обмислете хубаво, преди да преминете към по-сериозна стъпка. Избягвайте да повтаряте грешките на миналото. Ако пък решите, че рискът си заслужава – дайте си нужното време и обмислете добре действията си. 

Свързани статии

Коментирай