Венера преминава във Везни на 29 август – обръщаме внимание на връзките

Кой кристал ще ни донесе хубава енергия

28.08.2024г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Венера преминава във Везни на 29 август.Снимка: istock

Венера преминава във Везни на 29 август.Снимка: istock

На 29 август Венера преминава в знака на зодия Везни и ще се задържи там до 22 септември 2024 година. Везните са известни с това, че са комуникативни и обичат да ползват чара си.

Докато планетата на красотата, парите и любовта Венера е в този зодиакален знак, ние ще сме по-склонни да преговаряме и да правим компромиси. Можем да бъдем много любезни с другите. Ние също ще сме и по-големи идеалисти по отношение на любовта.

Свързани статии

Въпреки че Венера във Везни е много фокусирана върху взаимоотношенията, има излъчване на хладна непривързаност към тази енергия. Предпочитаме нещата да се правят по „правилния“ начин, докато агресивното или грубо поведение ни отблъсква.

Но както всеки транзит, така и този носи някои „капани“, под формата на свръхзависимост и повърхностност. За да избегнем неприятни ситуации, ще се опитаме да игнорираме по-дълбоките проблеми във взаимоотношенията ни. Ето защо, най-добре да избягваме да се съгласяваме с партньорите си, докато лично се чувстваме зле от факта.

Докато Венера е във Везни, ние сме по-артистично настроени или търсим баланс в личната си среда. Периодът е отличен за насърчаване на сътрудничество, хармония, взаимноизгодни връзки. Много по-опитни сме в комуникацията с другите, което ни помага и да просперираме.

Свързани статии

Няма да искаме на всяка цена да се надпреварваме с другите, а ще искаме всички да печелят от ситуациите. По време на транзита на Венера във Везни равенството и учтивостта са важни.

Венера е управляваща планета на знака Везни, давайки ни красива енергия, с която да завършим месец август и да посрещнем и също да завършим септември.

Периодът е подходящ да се съсредоточим върху творчеството си и да се обградим с красота.

Да обновим визията си, дома си. Венера във Везни е подходяща и за освобождаване от обидите, които таим към тези, които са ни наранили.

Венера преминаваща в своя въздушен зодиакален знак, представлява покана да разпознаем къде във взаимоотношенията ни има липса на равновесие и да проучим какво е необходимо, за да се върнем в съответствие. Това важи като цяло за общуването ни с другите, не само в любовен план.

Транзитът е възможност да подобрим осъзнаването си за моделите, които се появяват в нашия социален и романтичен живот, като обръщаме специално внимание на дисбалансите, неравенството и липса на реципрочност.

Розовото е цветът на Венера във Везни. Кристалът розов калцит е един от най-успокояващите, който ни помага да се приведем в съответствие с красивите хармонични енергии. Можем да го носим под формата на аксесоар, да го декорираме в дома си, да носим малко парче от него в дамската си чанта. 

С розовия калцит сме по-нежни към себе си, по-любящи към другите.

Свързани статии

Коментирай