Венера в тригон с Уран на 27 август – не бързаме в промяната

Как да се възползваме от тази енергия

26.08.2024г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Венера в тригон с Уран на 27 август. Снимка: istock

Венера в тригон с Уран на 27 август. Снимка: istock

На 27 август Венера ще бъде в тригон с Уран. Това е една по-приятна енергия, която ще ни съпровожда. Венера в тригон с Уран може да ни помогне да достигнем до ново ниво на свобода. Да се чувстваме по-уверени в себе си, да правим изборите, които желаем.

Вдъхновени сме да направим някои положителни промени или да изразим истинската си същност. Това е положителна енергийна динамика за всички наши взаимоотношения, затова е важно да се възползваме от нея.

Свързани статии

Астролозите наричат тази планетарна среща уникален танц. Една от положителните страни на този тригон в последните дни на август е способността ни да изграждаме положителни взаимоотношения с широк спектър от хора, например в работата и не само. Важно е обаче да не забравяме да се основаваме на личните си ценности.

В интимните отношения способността ни да изразяваме чувствата си с лекота и последователност ще се засили. Тригонът между Венера и Уран предполага любяща природа, която е едновременно привързана, простираща се отвъд границите на отношенията за една по-широка, по-универсална форма на любов.

Но това понякога може да доведе до недоразумения в най-близките ни партньорства. Област, която трябва да проучим за потенциален растеж, е как управляваме баланса между желанието си за свобода и нуждата от интимна връзка. Докато чувствата ни могат да бъдат източник на огромна радост, те могат да създадат напрежение, ако партньорът ни се чувства пренебрегнат.

Свързани статии

Ето защо е важно да помислим как бихме могли да насърчим по-дълбока интимност, но без да жертваме присъщата си нужда от социално разнообразие и свобода. Този баланс може да бъде постигнат чрез открита комуникация и като уверим партньора си в любовта си към него.

Венера представлява нашата женска и чувствена природа. Управлява както любовта, така и парите. Но тази планета управлява чувствата ни романтиката, изкуството, това, което ценим и доставяме удоволствие, включително изящество и чар.

Важно е да помислим как можем да използваме този хармоничен тригон, за да насърчим среда, в която ние и другите можем да процъфтяваме. Какви стъпки да предприемем, за да сме сигурни, че взаимоотношенията ни са удовлетворяващи, но и полезни.

От друга страна Уран е известен като планета на бунта, неподчинението, случайността, внезапната промяна, оригиналността.  И двете планети имат подкрепяща енергия една към друга. Този тригон ни напомня да бъдем търпеливи, особено ако мечтаем за промяна, да не прибързваме преди събитията. В любовна връзка е важно да преговаряме повече, без да предполагаме, че другият просто ще се съгласи.

Свързани статии

Коментирай