Седмична таро прогноза за 19 – 25 август

Взимаме решения

17.08.2024г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 19 – 25 август .Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 19 – 25 август .Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Рицар чаши и Кралица мечове обърната.

Първата таро карта е Рицар чаши. Рицарят на чашите е във връзка със своята интуиция и емоции и ги използва майсторски, за да очарова и привлече другите. Умее да проявява състрадание и разбиране към другите, тъй като се е научил да разбира собствените си чувства и емоции. Той е мил, грижовен и много в контакт с женствената си страна. Споделя любовта си свободно с другите.

Свързани статии

Когато Рицарят на чашите се появи като карта в таро гадание, ние сме мотивирани да действаме. Мечтали сме за това, което искаме да създадем и сега вървим напред с тази мечта, за да я превърнем в реалност.

Свързани статии

Дори и да не бързате да стигнете до финалната линия, имайте предвид, че истинското въображение се храни с действие. Не е достатъчно само да мечтаете. Важно е и да сте дейни, за да може да сбъднете целите си.

Свързани статии

Когато става въпрос за вземане на решения, Рицарят на чашите се управлява от емоциите и сърцето си. Това означава, че е възможно да вземете решения въз основа на това как се чувствате в дадена ситуация, а не на това, което мислите. Интуицията ви води.

Втората карта е Кралица мечове обърната. Таро картата показва, че е възможно да позволите на емоциите си да надделеят над вас, поставяйки сърцето си пред разума. Може да сте емоционално въвлечени в определен проблем и това да изкривява възприятието ви за настоящата ситуация. Ето защо се опитайте да мислите малко повече, а не да се поддавате толкова на емоциите. Бъдете обективни към ситуацията, в която се намирате и решете какво трябва да направите по-нататък.

Свързани статии

Обърнатата Кралица мечове предполага, че вашите взаимоотношения замъгляват обикновено ясната ви визия. Вероятно сте допуснали другите да ви доминират и да повлияят негативно на способността ви да вземате решения. Колебаете се да преследвате плановете си, защото не искате да разклатите лодката или да нарушите отношенията си с другите.

В някои случаи обърнатата позиция на таро картата може да показва, че се опитвате да се справите с някого, особено ако сте усетили, че този човек е подъл.

Коментирай