„Смелата Ваяна 2“ идва в кината от 29 ноември

Животът на любимата ни принцеса претърпява обрат

14.08.2024г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Форум Филм България.

Снимка: Форум Филм България.

През 2016 г. светът се влюби в Смелата Ваяна, която се превърна в истински хит, като достигна повече от 680 милиона долара боксофис и получи две номинации за „Оскар“, а от 29 ноември „Дисни“ отново ни отвежда в наситения и изпълнен с живот свят на Океания със „Смелата Ваяна 2“. Предстои ни вълнуващо ново приключение с дръзката пътешественичка и цял куп очарователни познати и нови герои, по време на което ще преоткрием истинското значение на приятелството и саможертвата.

В „Смелата Ваяна 2“ животът на любимата ни принцеса претърпява неочакван обрат, когато тя получава обаждане от предците си и е призована да обедини своя народ. Не след дълго авантюристичната и енергична мореплавателка се впуска в ново епично пътешествие. Обединила отново сили с полубога Мауи и придружена от чисто нов екипаж от колоритни герои, Ваяна отплава за необятните и загадъчни морета на Океания. Търсенето им ги отвежда до отдавна изгубени води, където се сблъскват с митични същества, древни загадки и скрити опасности на всяка крачка.

Официалният трейлър на дългоочакваното продължение на анимацията беше представен по време на събитието D23 и загатва за новото епично приключение, което ни очаква този ноември. Сблъскваме се с нови предизвикателства и врагове и опознаваме нови съюзници на фона на спиращи дъха пейзажи и омагьосваща музика, комбинация от съвременно звучене с традиционни полинезийски мотиви.

Режисьори на „Смелата Ваяна 2“ са Джейсън Хенд и Дейвид Г. Дерик Дж., който е и сценарист на филма. Продуценти са Ивет Мерино, Кристина Чен. В оригинал ролите озвучават Аули'и Кравальо, Дуейн Джонсън, Алън Тудик и др.

Грабваме вълните със „Смелата Ваяна 2“ от 29 ноември само в кината на 2D и 3D.

Тук можете да видите трейлър на български.

Коментирай