Седмична нумерологична прогноза за 19 – 25 август

Възможни са конфликти в работата

20.08.2024г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогноза за 19 – 25 август . Снимка: istock

Нумерологична прогноза за 19 – 25 август . Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

През новия период може да се наложи да се приспособите повече към ситуациите, преобладаващи в семейството ви, тъй като може да има някои дългогодишни спорове, които ще се наложи да разрешите. В работата също е динамично. Възможно е да се изправите пред някаква конкуренция. Релакс терапиите, почивката и пътуванията ще ви зареждат положително.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Романтиката ще ви владее. В работен план, независимо дали управлявате собствен бизнес или имате работодател, определено ще имате печеливши сделки. Може да не са големи, но все пак ще имате приход на средства.

Ако планирате някакво обучение, посещаване на семинар – в правилна посока сте. Енергия за делата, които се изисква да свършите няма да ви липсва, но не се претоварвайте.

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец

Ще трябва да бъдете внимателни в работата си, тъй като може да има рискове за грешки. Не подценявайте конкурентите ви, за да не претърпите загуби. Ако планирате важна покупка, по възможност изчакайте още няколко дни, докато приключи ретроградният Меркурий. Избягвайте излишните спорове, тъй като те само ще отнемат от вашата положителна енергия.

Коментирай
Здраве и красота