Лейди Гага и Бруно Марс за първи път в дует

16.08.2024г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Лейди Гага и Бруно Марс за първи път в дует. ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

Лейди Гага и Бруно Марс за първи път в дует. ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

Lady Gaga и Bruno Mars създават вълнуващ момент в поп културата с първото си сътрудничество. Носителката на „Оскар“ и 13 награди „Грами“ Lady Gaga и носителят на 15 статуетки „Грами“ Bruno Mars пускат новия сингъл Die With a Smile – любовна балада, която обединява тяхната изключителна музикалност и креативност. Официалният видеоклип, режисиран съвместно с Bruno Mars, представя телевизионна изява в Нашвил в стил 70-те години. Гледайте тук. Истински артисти, отдадени на изкуството си, Gaga и Bruno се събират за тази колаборация като подарък към своите фенове. За това как се е стигнало до този епичен дует, Lady Gaga споделя:

„Bruno и аз се уважаваме взаимно и си говорим за сътрудничество от много време. Завършвах собствения си албум в Малибу и след дълъг ден той ме помоли да отида в студиото му, за да чуя нещо, върху което работи. Беше около полунощ, когато пристигнах, и бях изумена от песента, която е започнал. Останахме будни цяла нощ и я завършихме. Талантът на Bruno не може да се обясни. Музицирането и визията му са на съвсем друго ниво. Няма друг като него.“

Die With a Smile бе обявена по-малко от 12 часа преди премиерата. Колаборацията дава поглед към дългоочаквания седми албум на Lady Gaga, откъси от който тя сподели с нетърпеливите фенове в Париж след церемонията по откриването на Олимпийските игри 2024 г.

Двамата легендарни изпълнители имат общо 300 милиона продадени албума в световен мащаб и 13 първи места в класацията Billboard Hot 100. Последният албум на Gaga, Chromatica, излиза през 2020 г., а 24K Magic на Mars наближава своята осемгодишнина.

Коментирай