Какво ви прави щастливи според зодията ви?

Прегърнете недостатъците си

22.08.2024г. / 13 07ч.
Мария Василева
Какво ви прави щастливи според зодията?Снимка: istock

Какво ви прави щастливи според зодията?Снимка: istock

Ако усещате, че сякаш нещо липсва в живота ви и се въртите в една вечна спирала, може би е време да спрете за миг. Спомнете си последният момент, в който изпитахте истинско щастие. Отдавна ли беше? Ако пък изобщо не можете да си спомните, може би просто не познавате добре себе си. Какво ви прави щастливи според зодията? Вижте в следващите редове:

Овен: Вълнение 

Вълнуването е това, което засилва вибрациите на Овен. Опитайте се да им давате от време на време малки предизвикателства, за да ги държите нащрек. Овенът е роден от огъня – дете на бог Арес (Марс) и планета на войната и битките.

Овните трябва да чувстват, че завладяват, през цялото време. Но най-важното е, че стават по-щастливи, когато наистина успеят да победят страховете си; това е техният най-верен враг, който ги държи поробени. Ако сте Овен и искате да станете по-щастливи, занимавайте се с дейности, които ви доставят някакво вълнение.

Освен това намерете начини да победите страховете си – малко по малко. Не ставайте обаче безразсъдни. Управлението на страха винаги трябва да е безопасно!

Телец: Стабилност 

Дума, която означава света за тях. Но какво е истинската стабилност? Дори повечето от тях наистина не знаят. Едно обаче е сигурно. Те избягват и презират промяната – без значение дали сърцата им наистина горят за промяна. Те обичат да са тези, които обичат стабилността. Странно, нали? Всъщност това, което искат, е някакво успокоение.

Най-вероятно те стават щастливи, когато намерят сродна душа, на която могат да се доверят и да се отдадат. Доверието е много важно за тях. Въпреки че са много силни хора, когато срещнат своя специален човек, те стават едновременно уязвими и непобедими. Уязвими за партньора си, но непобедими от всички външни заплахи. За да бъдат щастливи, всичко, от което се нуждаят, е любов. От друга страна, не е ли това, което всички търсим?

Свързани статии

Близнаци: Свобода 

Чувството за свобода е това, което Близнакът наистина иска още от малко дете. Виждаме как Близнаците се опитват да станат независими от всички и всеки. Но това, което откриват по-късно в живота си, е, че всичко, което искат, е да дишат въздуха на свободата от най-мрачните си страхове. Това искат, за да станат щастливи.

Не можете да опитомите въздуха и не можете да опитомите Близнаци. Единственото нещо, което наистина може да ги пороби, са техните страхове и мрачни мисли. Това е, от което Близнаците наистина трябва да се чувстват свободни. Ето защо, ако наистина обичаме Близнаци, трябва да му/ѝ покажем, че му/ѝ имаме доверие.

Ако Близнаци намерят начин да „разрешат“ проблеми, които го/я държат в емоционален капан, тогава те стават наистина невероятни партньори и приятели. Всичко, което трябва да направят, е да открият начин да управляват тъмните си мисли.

Рак: Приемственост 

Това е знак за наследство и емоционална сигурност. Да си Рак е като да караш уиндсърф в огромен океан. Има своите възходи и падения. По-важното е, че има дълбочина, като техните емоции.

Истинският Рак трябва да се чувства емоционално защитен. Как е възможно това да се случи? На първо място, много е важно да създадете безопасно място за Рака за всяка възможна част от живота им. Независимо дали става дума за кариера, финанси или лични отношения, Ракът е щастлив, когато приемствеността е гарантирана. Те презират провалите.

След като почувстват, че има плодотворно бъдеще, те дават най-доброто от себе си. Искате ли вашият Рак да бъде по-продуктивен и щастлив? Уверете се, че той/тя има потенциала да расте допълнително. Ако сте Рак, това, което трябва да направите, е да инвестирате в бъдещето си, като правите безопасен избор. Въпреки че късметът почти винаги е до вас, този вид късмет расте с вас. Останете съсредоточени.

Свързани статии

Лъв: Самоувереност 

Няма нищо по-секси от това да гледаш лъв/лъвица, който се разхожда в бар, изпълнен със самочувствие. И има много добра причина. Когато се чувстват уверени, те излъчват щастие и светлина, които могат да повдигнат всички около тях. Те са деца на Слънцето и светлината. След като прегърнат най-слабите части на душата си, те са наистина непобедими.

Как могат да го постигнат? На първо място, те трябва да се примирят с факта, че никога не могат да бъдат перфектни. След това те трябва да се чувстват уникални за това, което наистина са. Всеки един от нас е различен и това е добре. Да се чувстваш уникален е освобождаваща емоция. Като Лъв, трябва да разберете, че всичките ви плюсове и минуси просто добавят още повече чар към вашия невероятен профил.

Прегърнете това, което сте и започнете отново да вървите гордо. Сега, след като спечелихте битката срещу вашите съмнения, можете бавно да работите върху тези недостатъци.

Дева: Възхищение 

Те са алхимиците на Зодиака, тези, които са изпратени да работят усилено, за да направят този свят по-добро място. Всичко, от което се нуждае една Дева, е да чуе нещо от сорта на: „Благодаря“ или „Възхищавам се на това, което правиш“. Това наистина ги прави щастливи. Защото истинската Дева винаги критикува целия свят и най-важното – съди себе си – по-трудно от всички.

Това се случва, защото те наистина вярват, че винаги има място за растеж и развитие. Те не могат лесно да си починат, защото чувстват, че винаги има какво да правят. Въпреки че това е вярно, те ще си починат, щом чуят топло „Благодаря“ от онези, на които са помогнали. Те могат да работят наистина усилено и всичко, което искат, е етичната подкрепа на хората около тях.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време