Какво ви прави щастливи според зодията ви?

Прегърнете недостатъците си

22.08.2024г. / 13 07ч.
Мария Василева
Какво ви прави щастливи според зодията?Снимка: istock

Какво ви прави щастливи според зодията?Снимка: istock

Везни: Красота 

Като истински деца на Афродита-Венера, всичко, от което се нуждаят, е красота. Те живеят и жадуват за красота, любов и обич. Красотата обаче е свързана с хармония и баланс.

Истинските Везни са жадни за всички тези качества. Всичко, което Везните искат, е да живеят в хармония с хората и природата около тях. Да се научат да изразяват красотата си чрез изкуство или всякакви занаяти е наистина важно. Още от детството всички Везни трябва да намерят спокойно място без драми за себеизразяване. Ако вие сте Везни, намерете изкуство, от което се чувствате по-щастливи, и започнете да го практикувате. Пейте, танцувайте, рисувайте, пишете... изразявайте себе си. Това е, което ще ви направи истински щастливи. Намиране на начин за създаване на красота!

Скорпион: Сила 

Поради факта, че Скорпионът се управлява от Арес – Марс (планетата на войната и битките) заедно с Плутон – Хадес (планетата на Силата и трансформацията), всички, които са родени под това влияние, имат проблеми с властта през целия живот. Скорпионът е истински сървайвър. Те могат да се справят с почти всичко.

От млади момчета и момичета, те търсят това нещо, което ще им даде достатъчно сила. Силата се взема чрез сексуални преживявания, пари, магия или всякакви други средства. Докато се развиват, те разбират, че истинската сила винаги идва отвътре. Ето защо Скорпион се смята за най-мъдрия от зодиака. В крайна сметка те откриват, че трябва да разчитат само на себе си, истинския източник на сила. След като се почувстват уверени в себе си, те са истински щастливи.

Свързани статии

Стрелец: Надежда 

Истинската им сила идва от Юпитер, планетата на възможностите, растежа и експанзията. Няма място за дребнавост и тесногръдие. Истинският Стрелец винаги се цели все по-високо и по-високо. Техният водач е надеждата.

Никой Стрелец не може да бъде щастлив, ако оптимизмът е изгубен. Ето защо те трябва да намерят хора около себе си, които подхранват мечтите им, но също така внимателно ги заземяват от време на време, само за да избегнат провал и разочарования.

Тяхната мъдра природа в крайна сметка ще намери начин да постигне мечтите си през целия живот и да ги превърне в реалност, но те все още се нуждаят от надежда и добри емоции, за да станат щастливи. Така те ще влязат в състояние на постоянно блаженство.

Козирог: (Само)уважение 

Козирогът може да е развил през годините здрава, плътна външност, за да избегне нараняване. Това е така, защото повечето от тях постоянно се съмняват в себе си и в почти всичко, което правят. Това идва толкова естествено за тях, защото са започнали да го правят от детството. Те трябва да станат по-добри във всичко.

По-добри в обучението, по-добри в кариерата, връзките, секса, семейството... навсякъде. Те са истински перфекционисти и не осъзнават колко перфектни вече са.

Всичко, от което се нуждае един Козирог, е да вижда уважение в очите на хората, които го заобикалят. Това е моментът, в който той ще се научи да развива своето самоуважение. След като прегърнат и уважат душите си, те стават истински щастливи и способни на почти всичко.

Свързани статии

Водолей: Уникалност 

Въпреки че от детството си се учат да се сливат със социалните кръгове и успешно да ги смесват, те винаги трябва да запазят истинската си идентичност – своята уникалност. Защото това ги прави независими от всеки друг. Да бъдат различни от всеки друг е нещо, от което се страхуват, но винаги копнеят. Един Водолей е щастлив, когато тези малки неща, които ни правят уникални, са напълно осъществени.

Всеки има тъмни страни в личността си. Печелим, когато успеем да прегърнем всички части от себе си и да успокоим духа си. Времето е безкрайно. Следователно винаги можем да се върнем назад и да работим с недостатъците си. Но криенето от себе си никога не решава нищо. Прегърнете своята уникалност.

Риби: Топли чувства 

Те се управляват от Нептун – Посейдон, богът и планетата на океаните. Какво се крие под морето, никой не може наистина да каже; съкровища, изгубени цивилизации или отвратителни чудовища? Същото важи и за емоциите на Рибите. Те непрекъснато получават стимули от необятните си океани от чувства.

Най-често неспособни да идентифицират източника на тези стимули, те продължават да се опитват да намерят начин да балансират това, което се случва в сърцето им. Понякога се губят. Когато се откажат, те пътуват до други светове, за да намерят спокойствие. Но това е само защитен механизъм. Това, което Рибите наистина искат, е да имат хора около себе си, които ги карат да се чувстват сигурни и обичани. Когато усетят топлината на любовта в сърцата си, която разтапя леда на страховете, тогава могат да бъдат истински щастливи. Любовта е отговорът.

Свързани статии

Коментирай
Здраве и красота