Седмична таро прогноза за 2 – 8 септември

Освобождаваме се от вредните навици

31.08.2024г. / 16 00ч.
Седмична таро прогноза за  2 - 8 септември .Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 2 - 8 септември .Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Тройка пентакли и Дяволът. 

Първата карта в таро четенето е Тройка пентакли. Когато тази карта се появи в таро четене, това означава, че ще ви се наложи да си сътрудничите с другите, създавайки синергии за постигане на големи резултати.

Таро карта Тройка пентакли представлява стойността на различни идеи и нива на опит. Тук няма „ние и те“ или някакво чувство за превъзходство. Вместо това всеки човек има какво да предложи и е готов да се учи от другите, участващи в проекта. Работи се колективно и се признава стойността, която всеки човек носи в процеса. 
Също така, докато изпълнявате вашите планове ще осъзнаете, че имате уменията, способностите и ресурсите, от които се нуждаете, за да постигнете целите си. Знайте че сте на прав път.

Втората карта в гаданието е Дяволът. Таро картата представлява вашата сенчеста или по-тъмна страна и негативните сили, които ви ограничават и ви пречат да бъдете най-добрата версия на себе си. Това може да означава, че сте под въздействието на лоши навици, зависимости, негативни мисли и поведение, негативни взаимоотношения.

Таро карта Дяволът често се появява в таро четения, когато сте били подмамени да мислите, че нямате контрол над своята сянка или тези негативни сили и че никога не можете да се освободите от тяхната власт. Сега имате възможността да се освободите от негативното влияние, което ви тегли назад. Не забравяйте, че всичко зависи от вас.

Но тази карта може да има и положително проявление. Може да е показател за силна привързаност между двама души, като майка и нейното дете или нова романтика, която все още е във „фазата на медения месец“. Бъдете внимателни обаче, защото с картата Дяволът тази здравословна привързаност може да се превърне в нездравословна.

Коментирай