Седмична нумерологична прогноза за 26 август – 1 септември

Ето какво ни очаква

27.08.2024г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за 26 август – 1 септември.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

През новата седмица способността да оцените всичко, което преживявате, ще донесе движението напред, за което жадувате. Така че не забравяйте да вземете предвид както положителните, така и отрицателните страни. Бъдете готови да постигнете повече баланс. Желание за успехи няма да ви липсва, добри възможности също.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

Новият период ще ви даде възможността да създадете идеална среда за начало на нещо ново и положително. Бъдете търпеливи. Знаете, че няма връщане назад, но е твърде рано да разберете напълно мащаба или дори природата на това, което стои пред вас. И тъй като трябва да изчакате по-нататъшното развитие, погрижете се за комфорта си. Споделяйте време с приятни и позитивни хора.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец  

Първите дни на септември ще ви напомнят да не бързате в нищо. Без значение какво се случва, дори нищо да не се случва, бъдете търпеливи, наблюдателни и позитивно настроени. В работен план ще бъде важно да бъдете екип с колегите ви, за да постигнете успехи. Оптимизмът ви е напът да надвие вашите страхове.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 седмици )