Седмична нумерологична прогноза за 26 август – 1 септември

Ето какво ни очаква

27.08.2024г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Ако през следващите дни възникне сложна ситуация, опитайте се да си набавите всичката ви необходима информация, преди да вземете важно решение. Бързането няма да ви помогне.

С настъпването на новия период вашата реалност се променя. Приоритет за вас ще бъде да се освободите от натрупаните емоции, стреса и да си дадете почивката, любовта и уважението, от което се нуждаете и заслужавате. Не споделяйте подробности за личния си живот, особено ако той ви носи положителни емоции.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Възможността да видите по-широката картина ви дава нова стабилност, от която да работите по-ефективно. През новата седмица фокусът ви ще бъде върху комуникацията с другите и творческите идеи. На моменти ще се изисква от вас да се съсредоточите върху различни аспекти от живота си едновременно. Ако нещо ви забавя, отнесете се към него, като възможност да забележите и да оцените какъв напредък вече сте направили.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Усилията, които ще трябва да положите по даден въпрос – личен или служебен, стават все по-очевидни и част от вас може да се чувстват тревожни, раздразнени. Други обаче ще бъдат решени да проявят упоритост, за да постигнат целите си.

Стремете се да правите нещата по-прости, а не по-сложни. Това включва да знаете кога и как да си вземете пълноценна почивка. В любовен план ви очакват положителни емоции.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 3 седмици )
Здраве и красота