Седмична нумерологична прогноза за 26 август – 1 септември

Ето какво ни очаква

27.08.2024г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 26 август - 1 септември . Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Напоследък имате ли усещането, че се въртите в кръг? Време е да спрете с това, обмисляйки много добре кои страхове и навици ви пречат да промените ситуацията си към по-добро.

Продължаването на следването на стари модели на мислене и поведение няма да ви помогне. Септември идва с възможности за промени. С малки стъпки, които да направите. Дали ще трябва да нарушите зоната си на комфорт? Вероятно да! Направете нещо различно или подходете към това, с което се занимавате по различен начин. Периодът е подходящ за започване на обучения, здравословни навици на живот, нова работа.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец

Опитайте се да избягвате стреса, който ви създават другите хора и намерете свои собствени начини да се отпуснете, разбира се без те да включват нездравословни навици.

Оценявайте това, което имате, вместо да се оплаквате за това, което нямате, особено що се отнася до любовта и възможностите. Ще можете да обичате живота по-пълноценно, ако знаете къде се вписвате, какво наистина желаете и какви всъщност са вашите отговорности. Сега е моментът да се отдадете на вашето въображение и творчески импулс.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец

Вниманието ви ще бъде фокусирано върху любовните въпроси, като флиртове, нови запознанства, задълбочаване на любовната връзка. Седмицата ще е благоприятна за творчески начинания и представянето на нови работни проекти. В работата и в личните контакти избягвайте ненужните спорове и подхранвайте повече положителни мисли и настроения.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 3 седмици )
Здраве и красота