Михаела Филева ще подгрява Ед Шийрън

Михаела Филева е българският съпорт на музикалното събитие

20.08.2024г. / 12 28ч.
Аз жената
Михаела Филева. Снимка: PR Fest team.

Михаела Филева. Снимка: PR Fest team.

Българските фенове на Ed Sheeran броят дните до предстоящия концерт, част от + - = ÷ x – Mathematics турнето на поп артиста, което предизвика рекорден интерес сред публиката. А Михаела Филева ще има честта да бъде българският подгряващ изпълнител на музикалното събитие на годината у нас.

На 31 август България посреща британската суперзвезда за неговия първи концерт на наша територия, а историята на концертния бизнес у нас досега не познаваше такъв интерес от страна на феновете за музикално събитие. Организаторите споделят, че до стадиона ще се влиза през четири гейта – това са: „Гурко“, „Метростанция“, „Розариум“ и „Лозенец“, които са отбелязани на самия билет и е от ключово значение и за по-бърз и лесен достъп на публиката, входовете и техните номера да се спазват. Строежът на мащабната 360-градусова сцена вече започва.

Свързани статии

Музикалната звезда Михаела Филева е официалният български подгряващ изпълнител на концерта на Ed Sheeran. Събитието се случва в точния етап от развитието на кариерата на Михаела – само няколко месеца след като изпълнителката записа албума си „96“, създаден от мултинационален авторски екип. Михаела Филева, любима и разпознаваема със своя магнетичен глас и впечатляващи сценични изпълнения, споделя: „Изключително съм развълнувана да бъда част от това невероятно събитие. Ед Шийрън е истински майстор в разказването на истории чрез музика и един от най-успешните и обичани артисти в световната музикална индустрия. Да споделя сцената с него е едновременно чест и сбъдната мечта. Нямам търпение да открия тази незабравима вечер в София!“ След Михаела Филева на сцената на стадион „Васил Левски“ ще се качи и Calum Scott, който придружава Ed Sheeran на датите от турнето му + - = ÷ x – Mathematics.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 3 седмици )