Дженифър Лопес подаде молба за развод с Бен Афлек! (+ Снимки)

Раздялата е окончателна

21.08.2024г. / 13 00ч.
Мария Дуковска
Приказката между Дженифър Лопес и Бен Афлек приключи. Снимка: Getty images.

Приказката между Дженифър Лопес и Бен Афлек приключи. Снимка: Getty images.

След месеци на слухове и спекулации, голямата любовна приказка на Дженифър Лопес и Бен Афлек приключи!

Малко повече от две години, след като звездите сключиха брак, идва новината за техния развод. Списание People съобщава, че Дженифър Лопес е подала молба за развод с Афлек на 20 август т. г.

55-годишната Лопес е подала молба за развод с 52-годишния Афлек, като в нея пише, че двамата са разделени от 26 април 2024г.

Според източници на People актрисата и певица е подала документите сама, без присъствието на адвокат. Двойката сключи брак в Лас Вегас на 17 юли 2022г. Лопес не е потвърдила да са сключвали предбрачно споразумение, но според информация на TMZ няма такова.

Източник, близък до Лопес, разказва пред People:

„Тя (Лопес) наистина опита всичко, за да се случат нещата и е с разбито сърце. Децата са топ приоритет, както винаги досега.“

Лопес и Афлек подновиха романса си през 2021г. за радост на милиони свои почитатели. Това се случи 17 години след техния първи годеж и планирана сватба за септември 2003-а, която обаче не се случи тогава.

Двойката се раздели за първи път през януари 2004-а, като една от сочените причини беше огромният интерес към тях от страна на медии и папараци. Слуховете бяха, че Бен Афлек е ненавиждал този медиен интерес, който връзката им привлича и това го е отказало от сватбата през 2003-а.

През 2021-а обаче подновеният им романс даде много надежди за милиони хора по света, че втори шанс за любовта има, дори и след толкова години. Жалко, че и този път не продължи повече...

В галерията ни може да видите снимки от дългата любовна история на Джей Ло и Бен Афлек, достойна за филм:

Свързани статии

Коментирай