Таро карта за 27 август

С тази карта се влюбваме и се отваряме към другите

27.08.2024г. / 07 35ч.
Аз жената
Таро карта на деня. Снимка: istock

Таро карта на деня. Снимка: istock

Карта на деня – Асо чаши. Асата са съвсем ново начало, а чашите представят нашите емоции. Отваряне на сърцето, влюбване и въпреки миналото, когато сме изпитвали болка, асата са тези, които дават новото начало и отново ни напомнят, че можем да обичаме все едно за първи път.

Именно с тази карта се влюбваме и се отваряме към другите. Трябва да си осигурите също любов и грижа за себе си – направете пространство днес, за да практикувате благодарност или медитация, или може би просто да направите нещо, което ви зарежда с положителни емоции.

Свързани статии

Съвет за деня – Паж на чашите – отново чаши и емоции, явно днес ще е силно емоционален ден. Тази енергия е малко наивна, мечтателна, но много свежа и млада. Затова днес ви съветваме да имате отворено сърце, да сте в синхрон със себе си и емоциите си и да не стоите в закостенели стереотипи.

Свързани статии

В работата: Днес ще сте на крилете на вдъхновението, новото, свежото и различното. Потопете се в тази енергия и я приложете в работата си.

За влюбените и семейните: Прекрасен, но и силно емоционален ден. Може да се влюбите, но може и да се поддадете на нерационални и дори малко детински чувства. Все пак останете в енергията на вдъхновението и оптимизма, дори и някой да провокира силно емоциите ви.

Свързани статии

Коментирай