Марая Кери загуби майка си и сестра си в един и същ ден

Близките на певицата са починали този уикенд

27.08.2024г. / 09 17ч.
Мария Дуковска
Марая Кери. Снимка: Getty images.

Марая Кери. Снимка: Getty images.

Сърцето на Марая Кери е разбито, след като попзвездата загуби за един ден две от най-близките си роднини – майка си Патриша и сестра си Алисън. Списание People съобщава, че двете жени са починали в един и същи ден през уикенда.

„Сърцето ми е разбито, защото загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, трагично развитие на събитията е, че сестра ми загуби живота си в същия ден“, казва носителката на „Грами“ в специално изявление за People.

„Чувствам се благословена, че имах възможност да прекарам последния уикенд с моята майка, преди тя да почине. Оценявам любовта и подкрепата на всички, както и уважението ви към моето уединение в този невъзможен момент“, допълва 55-годишната певица.

Свързани статии

За момента не се издават никакви детайли, свързани със смъртта на Патриша и Алисън.

Майката на Марая – Патриша, бе оперна певица, учила в Джулиард, също така и вокален педагог, преди да стане майка на Алисън, Марая и брат им Морган. Патриша се развежда с бащата на децата Алфред Рой Кери, когато Марая е на 3 години.

Отношенията на Марая с майка ѝ, от която тя наследява певческия си талант, са сложни през по-голямата част от живота ѝ, пишат от People.

Връзката на певицата със сестра ѝ Алисън също не е от най-лесните. В мемоарната си книга Марая пише, че е имало моменти, в които „емоционално и физически за мен бе по-безопасно да нямам контакт“ нито с Алисън, нито с брат ми Морган.

Коментирай