Ще се засекат ли Анджелина Джоли и Брад Пит на фестивала във Венеция?

И двамата отиват да представят филмите си

28.08.2024г. / 12 08ч.
Аз жената
Анджелина Джоли и Брад Пит на фестивала във Венеция през 2007-а, когато все още бяха влюбени. Снимка: Getty images.

Анджелина Джоли и Брад Пит на фестивала във Венеция през 2007-а, когато все още бяха влюбени. Снимка: Getty images.

Бившата любима двойка на Холивуд Анджелина Джоли и Брад Пит може да се събере отново, след като стана ясно, че и двамата ще присъстват на кинофестивала във Венеция. Джоли вече пристигна в романтичния град, а в следващите дни се очаква да кацне и Брад Пит.

Артистичният директор на фестивала разказа пред Асошиейтед прес, че от екипа са направили всичко възможно двамата да не се засекат на фестивала, за да няма никакво напрежение или грозни сцени. Джоли ще представи филма си в четвъртък и в петък ще излети от Италия, а Брад Пит се очаква да пристигне в петък вечер или в събота. Така организаторите на фестивала си осигуряват присъствието на кинозвездите, но без риск да се срещнат на живо.

Както знаем, двамата са в люта съдебна битка от години и не могат да се разберат за общите си придобивки като винарната във Франция, както и спорят за попечителството над децата си. Една от последните новини около тях е, че общата им дъщеря Шайло премахна фамилията на Пит от името си, като остана само Шайло Джоли. Засега не е известна каква е реакцията на баща ѝ след тази промяна в имената ѝ.

Свързани статии

Събитието ще продължи 11 дни. Филмовият фестивал във Венеция представя едни от най-добрите филми на Холивуд, които по-късно по традиция успяват да съберат множество награди „Оскар“. Само през последните три години на събитието в Италия са представени филми, които получиха 77 номинации за престижната награда на Американската академия за кинематографично изкуство и наука и спечелиха съответно 14 статуетки.

Сред водещите звезди, които се очакват във Венеция тази година, са Джордж Клуни, Лейди Гага, Хоакин Финикс, Даниел Крейг, Никол Кидман, Майкъл Кийтън, Уинона Райдър, Джена Ортега, Уилям Дефо, Тилда Суинтън и Ейдриън Броуди.

Коментирай