Подгответе ученика за новата учебна година с бюджет под 100 лв.

29.08.2024г. / 09 08ч.
Мария Дуковска

С наближаването на новата учебна година подготовката на ученика става приоритет за всеки родител. За да си помогнете отрано и да осигурите всичко необходимо, без да натоварвате семейния бюджет, има решение, което предлага качествени продукти на достъпни цени. В този материал ще откриете няколко предложения от Lidl, с които можете да подготвите вашето дете за училище, без да надвишавате 100 лв.

Тетрадки с последните актуални супергерои, нови цветни моливи и химикали, спортни екипи за часовете по физическо, а може би и нова ученическа раничка са някои от най-важните пособия, нужни на всеки ученик, за да започне учебната година. Изпълнението на дългия списък с всичко необходимо често задължава да посетим няколко различни магазина, а това автоматично означава, че трябва да отделим достатъчно време за тази задача. Най-добрият вариант, разбира се, е да открием всичко необходимо на едно място, а Lidl предлага именно това. Със своите 129 магазина в страната веригата е удобен вариант, в който с обичайното седмично пазаруване можем да набавим и всичко необходимо за нашия ученик.

Но колко ще ни струва цялата подготовка за старта на учебната година?

За пример ще дадем основните пособия за един ученик в трети клас, като започваме от най-важното, което трябва да присъства в неговата раница – различните тетрадки. Повечето учители изискват най-много тетрадки по български език – за работа в клас, за домашна работа, по литература, за развитие на речта и т. н. Да предположим, че са необходими общо шест на брой тетрадки с широки редове по 40 листа. В Lidl те се предлагат на цена 1,89 лв. за брой, като общата цена по предмета български език и литература ще е 11,34 лв. След това идва математиката, където включваме две тетрадки с малки квадратчета по 40 листа (1,89 лв./бр.) за работа в клас и за домашна работа. По останалите предмети се използват отново тетрадки с широки редове, като за тях ще заложим общо четири броя, като прибавяме и нотната тетрадка (0,99 лв./бр.) по музика. Така общата цена за тетрадките по всички предмети е 23,67 лв.

Продължаваме с ученическите пособия, като в седмичната брошура на Lidl в момента се предлагат цветни моливи в комплект от 12 броя на цена 3,99 лв. Всички, закупили този продукт, имат прекрасната възможност да се включат в специалната игра на Lidl, с която до 8 септември може да бъде спечелен 1 от 200 ваучера за годишен абонамент в платформата Уча. се. Повече информацията за играта и как може да се включите в нея ще откриете тук.

Останалите пособия, които трябва да бъдат прибавени в ученическата раница, са различни цветни химикалки, като в Lidl ще откриете – 30 броя за 5,99 лв., както и комплект от гумичка и острилка за 4,99 лв. Дотук, всичко което изброихме и с което трябва да разполага един третокласник, е за сумата от 38,64 лв. Но за да може да събере всичките си нови тетрадки и ученически пособия, на детето ще му е необходима и удобна и красива раница, а Lidl предлага и това. С подплата за гърба, регулиращи се презрамки и цена 19,99 лв., раницата с марка TOPMOVE e идеалното решение, когато искате да получите възможно най-доброто от съотношението цена-качество.

За успешния старт в училище всеки ученик има нужда и от удобни и качествени дрехи, като тук ще включим само тези, които могат да се използват за спорт. В седмичната брошура на веригата има топ попадения от популярната марка Pepperts - детски суитшърт с високо съдържание на памук за 10,99 лв. и детски спортен панталон на цена 9,99 лв.

Към комплекта по физическо възпитание добавяме и детски спортни обувки за 19,99 лв.

Така всичко изброено дотук от списъка е с обща цена 99,60 лв.

Спокойно можем да изпратим прекрасното лято и да се впуснем в есенното ежедневие със спестено време от всички нужни покупки, оптимизиран семеен бюджет и радостни усмивки по лицата на всички наши ученици. На специалната страница на Lidl „Свежари в час“ ще откриете още много предложения за всеки ученик, като не пропускайте да следите и седмичните брошури на веригата, където през септември ви очакват още много нови ученически пособия за успешен старт на учебната година.