Седмична нумерологична прогноза за 2 – 8 септември

С каква енергия ще започнем месеца

02.09.2024г. / 17 40ч.
Мария Дуковска
Седмична нумерологична прогноза за 2-8 септември. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 2-8 септември. Снимка: istock

Поглеждаме към първата седмица от септември  и силно се вълнуваме какво ни очаква според нумерологията. Повече вижте в следващите редове.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

Новата седмица е добра по отношение на материалните въпроси. Някои от вас може да имат шансове да увеличат приходите си. Възможно е да се наложи и да вземете определено решение. Мирните преговори и добрата комуникация ще ви помогнат да движите успешно разговорите в работата и извън нея. В любовта, особено ако сте обвързани, не си позволявайте да сте лекомислени. Имате добри предпоставки за хармония и щастие.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец    

Периодът ще бъде благоприятен във финансово отношение и постепенно финансовото състояние ще се подобри. По отношение на любовта, мислите ви ще бъдат малко неспокойни, но с напредването на седмицата нивото ви на щастие ще се подобри. Ако останете ориентирани към бъдещето на работното си място, ще постигнете по-добри резултати. В края на седмицата може да вземете конкретни решения за бъдещето си.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец    

В първата седмица на месец септември ще бъдете уверени, а начинанията ви ще се увенчаят с успех. Любовта ще ви носи положителни емоции и ще бъде постоянен източник на вдъхновение. Работата в сътрудничество ще е ключът към ползотворни резултати. Въпреки това, с напредването на седмицата останете предпазливи, защото може да се сблъскате с някои предизвикателства. Погрижете се за вашето благополучие и финансова стабилност. Червеният цвят ще ви носи късмет.

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
,,,,, ( преди 1 седмица )