Серина Уилямс и Алиша Кийс подкрепиха Григор Димитров на US Open

Серина показа радостта си от победата на българина

02.09.2024г. / 16 21ч.
Мария Дуковска
Серина Уилямс и Алиша Кийс, докато гледат мача на Григор Димитров. Снимка: Getty images.

Серина Уилямс и Алиша Кийс, докато гледат мача на Григор Димитров. Снимка: Getty images.

Серина Уилямс и Григор Димитров никога не са крили приятелството помежду си, дори напротив. Двете големи имена в световния тенис често са се подкрепяли, посещавайки мачовете един на друг. Последната среща на Григор Димитров с Андрей Рубльов на турнира US Open не направи изключение. Сред публиката бе Серина Уилямс, в компанията на друга световна звезда, соул певицата Алиша Кийс. И двете не скриха радостта си, че присъстват на мач на Григор Димитров и показаха бурни емоции, когато той победи.

Свързани статии

Българинът Григор Димитров се класира на четвъртфиналите на откритото първенство по тенис на САЩ, след като преодоля физически проблеми и опит за обрат на Андрей Рубльов, побеждавайки руския си съперник с 6:3, 7:6(3), 1:6, 3:6, 6:3 след три часа и 40 минути на корта в Ню Йорк.

Свързани статии

С достигането до четвъртфиналите Григор Димитров си осигури 400 точки за световната ранглиста и 455 хиляди долара от наградния фонд. Рекордното класиране на водещата българска ракета в Ню Йорк е полуфинал през 2019 след паметна победа срещу Роджър Федерер. Той не успя да стигне до мач за титлата след поражение срещу руснака Даниил Медведев. 
 

Коментирай