Седмична таро прогноза за 9 – 15 септември

Жънем успехи

10.09.2024г. / 11 36ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 9 - 15 септември . Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 9 - 15 септември . Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Асо пентакли и Крал пентакли.

Първата таро карта в гаданието е Асо пентакли. Това Асо, подобно на другите аса в таро, представлява ново начало, възможности и потенциал, тъй като това е карта пентакли, новите начала биха могли да са свързани с финанси, богатство, кариера, физическо здраве и проявление на целите ни.

За някои това може да се прояви като предложение за нова работа, да получат неочаквана сума пари, да стартират нов бизнес или да се появи възможност за инвестиция.

Свързани статии

Като цяло таро карта Асо пентакли предвещава усещане за просперитет и изобилие в материалната или финансовата сфера на живота. Успехът е налице, но само от нас зависи дали ще бъдем дейни и ще се възползваме от добрите възможности. Ако пентакли е като зелена светлина и ни насърчава да помислим как да постигнем своите цели.

Свързани статии

Втората карта в таро четенето е Крал пентакли. Тази карта също представлява материално богатство, финансово изобилие и успех. Кралят пентакли е амбициозен, уверен, умее да създава богатство за себе си и за другите, генерира собствената си стойност от това, което е натрупал и може да сподели с другите.

В таро четене тази карта ни показва, че сме уверени и успешни в привличането и управлението на богатството. Сега бихме могли да превърнем визията си в нещо осезаемо, практично и често много доходоносно. Не само, че имаме идеи, но и работим усилено по тяхното материализиране.

Кралят пентакли често показва и успешно завършване на инвестиция, творчески проект, обучение.

Свързани статии

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай