Михаела Маринова с първи сингъл от нов албум

В края на септември Михаела Маринова тръгва на турне

04.09.2024г. / 10 31ч.
Михаела Лазарова
Михаела Маринова с първи сингъл от нов албум. Снимка: Virginia Records

Михаела Маринова с първи сингъл от нов албум. Снимка: Virginia Records

Вече знаем заглавието на третия албум на Михаела Маринова („Черна пеперуда“), както и че ще се появи на българския музикален пазар на 25 септември. Първи знак за новата музика на Михаела е песента „Да избягам“, която изпълнителката създава с вече доказалия се румънски продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun). 

Михаела описва „Да избягам“ като отваряне на нова красива страница на нейната музика.

„След всеки албум, имам нужда постепенно да се „освободя“ от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. „Да избягам“ се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум. С нетърпение очаквам премиерата му и срещите, които ни предстоят“.

„Да избягам“ излиза и с официално видео, режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров. Клипът е визуален разказ за често бурния и токсичен характер на любовта, която ни тласка към крайности. Гледайте ТУК.

В края на септември Михаела Маринова тръгва на турне, което ще мине през няколко големи български града - Варна, Русе, Плевен, Пловдив и София. По време на концертите Михаела ще изпълни за първи път на живо десетте чисто нови песни от „Черна пеперуда“, както и най-големите си хитове. 

Всички дати от "Турне 2024" на Михаела Маринова. 

  • 26 септември – гр. Варна
  • 27 септември – гр. Русе
  • 28 септември – гр. Плевен
  • 04 октомври – гр. Пловдив
  • 05 октомври – гр. София
Коментирай