Седмична нумерологична прогноза за 9 – 15 септември

Интересна седмица

11.09.2024г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 9 -15 септември .Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 9 -15 септември .Снимка: istock

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Напредъкът, от който се нуждаете, ще се случи в поредица от стъпки, първата от които е нарастващото чувство на надежда. Положителните мисли могат да ви помогнат да усетите възможностите и да ви насочат към решения, които да подобрят ситуацията ви. Нещо, което сте смятали за жизненоважно за вас, може да се окаже не чак толкова важно. Идеи няма да ви липсват, затова мислете в положителна посока.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Много от вашите вътрешни битки са резултат от стари модели на мислене и действие. Искате промяна, но не ви се излиза от зоната ви на комфорт. Е, тази седмица някои случки може да ви напомнят, че е време да разширите удобствата си. Може би има цели, които очакват вашите първи стъпки. Знайте, че успехът за вас е достижим, но не бива да бързате. Времето, прекарано с любимите ви хора ще ви носи приятни емоции.

Свързани статии

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

През новата седмица ще трябва да се освободите от желанието ви да се опитвате да контролирате нещата. Позволете си и да изразявате вашите чувства и желания. Ако таите обида в себе си към някого, освободете се и от нея, за да продължите напред по-щастливи. Обучението започнато през този период ще ви донесе успехи.

Коментирай