Какво издава за вас малкото пръстче на ръката ви?

Разгадайте по линиите на ръката

06.09.2024г. / 09 09ч.
Нина Иванова
Какво издава за вас малкото пръстче на ръката ви? Снимка: istock

Какво издава за вас малкото пръстче на ръката ви? Снимка: istock

Ако имате интерес към астрология, таро карти и гледане на ръка, сигурно ще ви е любопитно да разберете още неща по темата. Малкото пръстче на ръката ни рядко привлича внимание, а всъщност може да разкрие много интригуващи детайли за нашата личност. Достатъчно е да погледнем дължината му и по това ще се ориентираме за особености на характера.

Защо точно малкото пръстче?

Според някои теории всеки пръст на ръката се асоциира с дадена планета и носи енергия. Дланта се счита като карта на нашето минало, настояще и бъдеще, с неговите позитивни и негативни особености.

Малкото пръстче се свърза с Меркурий, планетата на бога на комуникациите, пътуванията и парите. В тази статия ще сравним посланието на малкия пръст в сравнение с енергията, която носи безименния пръст. Той се свързва със Слънцето и с бог Аполон.

За да разберете към кой тип личност спадате, погледнете малкото пръстче на ръката и вижте дали е на нивото на най-горната линия на безименния пръст.

В зависимост дали е наравно с тази линия, дали е по-късо спрямо линията или пък по-дълго, ще научите любопитни детайли за себе си. Вижте повече в следващите редове.

Ако малкото ви пръстче е наравно с най-горната линия на безименния пръст

Вие сте личност, която е овладяла до съвършенство баланса между характеристиките, които носят екстроверт и интроверт. Вие успешно съчетавате особеностите и на двата типа личност.

С лекота успявате да изразите себе си и емоциите си, така че да бъдете разбрани правилно от другите и да избегнете недоразумения.

Дори, когато усещате да ви завладява силен гняв, вие успявате да го контролирате и да си спестите грозни сцени и избухвания. Е, поне през повечето време.

Цените искреността у хората и се заобикаляте с честни и доверени приятели. Умеете да пазите тайни и затова често ви споделят такива, а вие никога не предавате доверието на човека. 

Свързани статии

Ако малкото ви пръстче е по-късо спрямо линията на безименния пръст

Във вас се крие океан от емоции и понякога не ви дава възможност да изразите себе си правилно. Заради бушуващите чувства в душата ви понякога изпитвате трудност да изкажете всичко, което мислите и невинаги околните могат да ви разберат. 

След като отмине дадена ситуация, много често се питате дали сте постъпили правилно, съжалявате, че не сте казали това или онова, и съмнението ви гризе. 

Ако наистина у вас бушуват прекалено много емоции, може би ще е добре да намерите начин - хоби или водене на дневник, който да канализира тези усещания и да ви освободи от тежестта им.

Свързани статии

Ако малкото ви пръстче е по-дълго спрямо линията на безименния пръст

Вие се причислявате повече към екстровертите. Общителни сте, обичате големите компании и да сте заобиколени от хора. Отдава ви се да сте забавни, обаятелни и под светлината на прожекторите. Вниманието към вас не ви притеснява, а напротив, наслаждавате му се и дори го търсите в определени моменти.

Тази ваша харизма ви отличава от останалите и хората с лекота ви се доверяват. Тези черти ви правят много подходящи за заемане на лидерска позиция на работното място. Роден лидер сте и можете да управлявате екипи с финес, защото хората ви се доверяват и се оставят да ги водите.

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 седмица )