Какво мразят мъжете според тяхната зодия?

Вижте какво дразни силният пол

05.09.2024г. / 14 30ч.
Мария Василева
Какво мразят мъжете според тяхната зодия? Снимка: istock

Какво мразят мъжете според тяхната зодия? Снимка: istock

Макар и винаги да се търсим едни други, честите неразбирателства между мъжете и жените са нещо съвсем обичайно. Мъжете твърдят, че не познават жените, но можем ли да кажем какво наистина не харесват? Ето какво мразят мъжете според това коя зодия са:

Овен

Овенът не обича да бъде задържан за нищо, така че никога не се преструвайте пред него и никога, никога не го карайте да чака. Този знак е известен с това, че бързо губи търпението.

Овенът не може да понася хора, които се опитват да го задържат. Те са най-агресивните и импулсивни от всички зодии. Мъжът Овен мрази хората, които се оплакват и се самосъжаляват. Ако не искате вашият мъж Овен да се ядоса, не поставяйте пречки по пътя му. 

Телец

Телецът не е човек, който взема глупави решения, ако е притиснат, така че никога не прибързвайте с тях. Този мъж не обича да го пришпорват. Те имат свои собствени представи за времето.

Те имат собственически характер и се обиждат много, когато хората се опитват да грабнат нещо, което им принадлежи. Наистина ще разстроите вашия мъж Телец, ако не му обърнете внимание и не поискате мнението и идеите му. 

Свързани статии

Близнаци

Близнаците обичат да общуват, така че никога не го спирайте да ви говори от сърце. Мъжът Близнаци има приятелски характер и обича да общува. За него комуникацията е ключът и това е начинът, по който той може да ви каже точно какво чувства или мисли.

Никога не го прекъсвайте, докато говори. Може да бъде наранен или дори обиден.

Да го помолите да млъкне ще бъде като да му отрежете ръцете. Ако не искате да ви презират, не ги отегчавайте с условия и ограничения. 

Рак

Раците могат да бъдат малко несигурни и да не приемат добре критиката, така че никога не играйте емоционални игри с тях. Ракът мрази неморалните хора, които не уважават семейните ценности. 

Трябва да внимавате стриктно за думите си, когато го критикувате, тъй като мъжете от тази зодия са много сантиментални и дълбоко интуитивни.

Те са интровертни знаци, спокойни и ненавиждат всякакъв вид насилие. Те са много емоционални и чувствителни. Това може да изглежда като „не толкова мъжествена“ черта, но просто бъдете внимателни. Мъжете също се нараняват. В случая на Рака, това е просто двойно. 

Свързани статии

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите и са добри лидери, така че никога не ги злепоставяйте пред другите. В случая на мъж Лъв става въпрос и на его.

Може да не го казва открито, но той мрази, когато някой го надмине и открадне неговия дял от вниманието. Така че, останете сдържани и го оставете да остане подчертан.

Оставете Лъвовете да бъдат център на внимание и никога не се изпречвайте на пътя им. Може наистина да се обиди и да ви намрази отвътре, че се опитвате да управлявате неговата доминираща територия. 

Дева

Тъй като са вечни перфекционисти, Девите не обичат да им казват, че грешат, никога не поставят под въпрос техния опит. Девите мразят да са разстроени. Те имат определен начин да направят нещо.

Не бъдете арогантни около Девите, те наистина не могат да понасят прекалено самоуверените хора. Те ще прекарат целия си живот, ако е необходимо, за да докажат, че са прави или не. Просто ги оставете и дори не се опитвайте да показвате, че правят нещо неправилно! 

Свързани статии

Коментирай