Какво мразят мъжете според тяхната зодия?

Вижте какво дразни силният пол

05.09.2024г. / 14 30ч.
Мария Василева
Какво мразят мъжете според тяхната зодия? Снимка: istock

Какво мразят мъжете според тяхната зодия? Снимка: istock

Везни

Везните не обичат конфронтацията и не обичат да бъдат насилвани, така че никога не бъдете груби с тях. Везните не обичат да правят избори. Така че не ги поставяйте в ситуация, в която изисква от тях да направят избор. Не ги притискайте да избират страни. Ще бъде предизвикателство за тях и те могат да започнат да не ви харесва като човек, защото сте ги накарали да преминат през това.

Критиката, споровете и дисхармонията ги отблъскват най-много. Те мразят арогантните хора и тези, които не могат да се справят с техните очаквания за стандарти. Везните са едни от най-миролюбивите от всички зодиакални знаци, тъй като са много толерантни.

Скорпион

Те имат ниска толерантност към безотговорни и повърхностни хора, така че никога не ги лъжете. Техните способности за „разкриване на мистерии“ са уникални и те вероятно ще разберат истината, колкото и да се опитвате да я скриете.

Бъдете честни с мъжа Скорпион от самото начало, дори и да е трудно, защото след като ви хване в лъжа, той никога повече няма да ви се довери и също така ще загуби всякакво уважение към вас. Със сигурност не бихте искали това от някой, когото обичате. Така че бъдете 100% истински с него.

Свързани статии
 

Стрелец

Никога не можете да принудите мъж Стрелец да прави нещо, така че никога не се опитвайте да го възпирате и ограничавате. Ако той иска да е навън с момчетата, просто му позволете. Никога не можете да принудите мъж Стрелец да направи нещо. Ще го загубите напълно, ако се опитате да го привържете към себе си.

Колкото повече се опитвате да го задържите, толкова по-бързо ще се изплъзне. Не се опитвайте да го обвързвате психически или физически. Просто го оставете да взема решенията си. Да, кажете му за вашите предпочитания, но не му ги натрапвайте. Разбира се, ако не искате той да избухне. 

Козирог

Мъжете Козирог изпитват специална неприязън към фалшивите хора, така че никога не се преструвайте на нещо, което не сте. Те абсолютно ненавиждат небрежните и непродуктивни хора.

Той със сигурност ще разбере, без дори да полага много усилия и ще загуби всякакъв интерес към вас. Просто бъдете честни и истински с него. Той цени реалността пред двуличието. Ако той ви харесва, той ще ви харесва само заради това, което и кой сте наистина. Не е ли това, което всички ние искаме?

Свързани статии

Водолей

Мъжете Водолей са изключително независими и следват свои собствени правила, така че никога не се опитвайте да ги промените. Оригиналността е една от най-изявените характеристики на мъжете Водолей. Те са уникални.

Те имат собствена зона на комфорт и имат абсолютна отвращение към заяждането. Дори не си помисляйте да го променяте, защото ще се провалите. Той се харесва такъв, какъвто е и ще стане по-добър само ако и когато пожелае.

Риби

Рибите са интуитивни и те ще разберат, когато сте фалшиви, така че никога не се опитвайте да се възползвате от тях.

Мъжете Риби са много чувствителни и емоционални. По-добре проверете сто пъти, преди да си направите шега с тях, защото през повечето време те вероятно ще бъдат наранени от това.

Рибите мразят лъжата и рядко нараняват някого нарочно, така че другите, които правят това, ще избягат от тях. След което ще трябва да преминете през емоционално влакче в увеселителен парк, така че просто избягвайте всичко това от съображения за безопасност.

Свързани статии

Коментирай