Таро карта за 6 септември

Ден със силна и положителна енергия

06.09.2024г. / 09 07ч.
Аз жената
Таро карта за 6 септември. Снимка: istock

Таро карта за 6 септември. Снимка: istock

Карта на деня – Слънцето.

Тази карта е символ на късмета и щастието. То е чиста енергия, която не е добра или лоша, тя просто е. Силата ѝ е неограничена и дава живот на всички ни. Плодородие, изобилие, здраве, щастие, радост и любов, всичко това може да бъде намерено в слънцето. Днес се очертава да е ден със силна и положителна енергия.

Съвет за деня – Крал на жезлите е карта на благородството, на честната и страстна природа. Картата ни насърчава да мислим за наследство, което може да получим скоро, за семейни дела и имоти. Някакъв семеен въпрос може съвсем скоро да получи своето благоприятно разрешение.

В работата:

Днес комбинацията е чудесна. Ще се справяте със задачите си с лекота, а ако има работа с документи ще се нареди лесно и бързо.

За влюбените и семейните:

Комбинацията съветва всички влюбени да са позитивни, хармонични и да избягват да предявяват претенции към половинката си днес. Не натоварвайте любимия/ та, старайте се да търсите усмивките и радостта. Ако нямате партньор – дайте си внимание и направете нещо за самите себе си – масаж, прическа, разходка – всичко, което би ви донесло наслада.

 

 

Коментирай