Таро карта за 9 септември

Тази комбинация е чудесна за нови проекти

09.09.2024г. / 07 55ч.
Аз жената
Таро карта за 9 септември. Снимка: istock

Таро карта за 9 септември. Снимка: istock

Карта на деня – Тройка чаши – това е радостна карта, изобразяваща празнуването на любовта и живота. Днес ви съветваме да обърнете сериозно внимание на любовта в живота ви и да предприемете действия, независимо дали това ще е телефонно обаждане, време с близки или действително присъствие на празник. Празнувайте всичко, което животът може да предложи с хората, които имате късмета да познавате и обичате.

Съвет за деня – Кралица на чашите – любовта, емоционалното разбиране, грижата за себе си и другите ще бъдат част от вашия ден днес. Това е архетипна кралица, базирана на стихията на водата, която символизира най-вече грижа и подхранване на другите. Това може да сте вие и да се погрижите за някого днес, но може и да е някой в живота ви, който е истински приятел и се грижи от сърце за вас.

Свързани статии

В работата

Тази комбинация е чудесна за нови проекти, а може и да вещае успешно приключване на задачи. Картите подсказват за силни положителни емоции и прекрасни новини.

За влюбените и семейните

Днес е чудесен ден за влюбените. Може да признаете чувствата си, да направите нещо съвместно с партньора, да планирате бъдещето си заедно, празнувайте любовта си!

Коментирай