Празник на българския вкус в BILLA със специална селекция от местни продукти 

07.09.2024г. / 07 00ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: BILLA.

Снимка: BILLA.

През празничния дълъг уикенд, когато отбелязваме Деня на Съединението, всички ценители на автентичните български вкусове могат да открият страхотна селекция от местни продукти със специалната кампания на BILLA „Празнувай българския вкус“. В рамките на актуалната брошура на веригата, която е валидна до 11 септември, клиентите ще могат да намерят богато разнообразие от качествени родни продукти с отстъпки до 50%. Сред тях попадат свежи български плодове и зеленчуци под марката BILLA Градини, прясно българско месо с доказано качество с марка „Българска ферма“ и прясно изпечени тестени изделия от BILLA Пекарна.

На супер цена между 5 и 11 септември в BILLA ще бъдат червени чушки от BILLA Градини за 2.69 лв./кг, баничка със сирене от BILLA Пекарна с 50% отстъпка за 0.54 лв. и кюфтета или кебапчета от свинско месо „Българска ферма“ за 9.99 лв./кг. Част от промоционалните предложения включват също българска наденица за 13.99 лв./кг, нарязана родопска луканка за 4.99 лв. и български кашкавал от краве мляко за 16.99 лв./кг. За пазаруващите, предвидили да направят традиционна българска баница, на супер цена са точени кори за баница за 2.49 лв., краве сирене за 9.99 лв./кг и пчелен мед с марка BILLA за 10.19 лв./900 г. За всички почитатели на сладките изкушения BILLA предлага домашни бисквити за 1.89 лв./140 г, шоколадови бонбони за 3.89 лв. и тунквана вафла за 0.45 лв.

Празничният дълъг уикенд съвпада с Гранде уикенда в BILLA, когато всички притежатели на BILLA Card могат да се възползват от 25% отстъпка на 3 категории продукти – на всички бели саламурени сирена, на всички консервирани храни и конфитюри и на всички бисквити.

BILLA Card дава  достъп до всички предимства, които BILLA осигурява на лоялните  си клиенти – отстъпка на стотици продукти всяка седмица, 25% намаление на цели продуктови категории и 10% отстъпка от цялата сметка по случай рожден ден. В момента притежателите на BILLA Card могат да се включат в текущата кампания за трупане на бонуси и с всяка покупка на месечна база да си спечелят страхотни отстъпки или продукт за 0.01 лв.

От началото на своята дейност в България BILLA е верен партньор на българските производители и непрекъснато стимулира развитието на малкия и среден бизнес в страната. Вече 10 години клиентите на BILLA могат да избират от богато разнообразие от качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани от над 40 внимателно селектирани родни фермери в повече от 180 зеленчукови градини, оранжерии и лозя. По този начин пътят на всеки плод и зеленчук от градината до трапезата се проследява внимателно от експерти, а потребителите могат да се насладят на винаги свежи и качествени български продукти.

 

Здраве и красота