Денис Димитрова завоюва нова титла

06.10.2008г. / 16 00ч.
Аз жената
Денис Димитрова завоюва нова титла

Нашето момиче Денис Димитрова получи новата титла “Принцеса на лятото” в престижния курорт Лаго ди Гарде в Италия. Нашенката се състезавала с още 20 представителки на различни държави. Денис разказва, че най-голямата заплаха били латвийката, китайката, рускинята, македонката и американката. Дефилирали в 3 тура: бански костюм, фитнес облекло и официални рокли.

Тя беше в Милано на “Една българска вечер”, където са презентирани български строителни фирми, мебелни и модни къщи, също така имало и ревю, където Денис е била единствената българка, дефилирала с тоалетите на Фани Пападополу и Мариета Славчева. Денис смята след години да заживее в Италия, защото иска хубава кариера на модел, която в България не може да получи, а в Италия може.. Но тя казва също че не иска да бърза с коментари, времето ще си покаже всичко.

Красивата блондинка вече е носителка на 8 титли и една от тях може би и най-престижна е Мини мис Вселена 2007.

* * *

Български модел достигна до Bolywood и снима филм с мис свят 2000

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
helena 2 ( преди 11 години )
koi li slusha zlobnite vi podmqtania Deni si obikalq svetat a pak ti si govori i kato si tolkova inteligentna zashto pishesh tolkova negramotno A dali si hodila po dale4e ot ihtiman
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
helen ( преди 11 години )
Малката Денис Димитрова която вече представи успешно нашата родина България , за в бъдеще на мейдународните конурси за Красота ще представлява новата си родина Джорджия, през месец Май 29 в Лондон.Успех Дени, ти донесесе на България такива неверовтни успехи, сега е време да прославиш и република Джорджия.Тази малка лигла и наркоманка не спира да харчи парите на майка и, която е още по малко инлигентна и от тъпата си блонди щерка,То мерак да плащаш и да пеелиш, ама тези двете ниамат насита. И кой ли им вярва още, като даже знаем и тарифата която за Малката Миска сама си уговара победите вече.Ми инвестирай в обучение бе чедо, може пак да ти е от полза някога.То богатие батковци савсем ще ги изтрепат докато пораснеш и станеш тяхна плячка, ако вече не си станала.То ти че си слабоумна това всеки които веднаж те е зарвал го разбира, но мамчето ти, защо не проумва каква добра услига ти прави, като те бута по път по който тя самата се провали през славното комунистическо монало.Давай Дени само в Джорджия още не са те разбрали колко си куха лейка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар